çok salladın be06bb2655' Alıntı:direksiyon 100
diğerleri çalışmadığım için 80 civarıydı
direksiyon 100

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok salladın be06bb2655' Alıntı:direksiyon 100
diğerleri çalışmadığım için 80 civarıydı
neden sallıyımki tüm kurallara uydum.elleri camdan çıkarmadım sinyalleri verdim kemeri taktım hatasız sürüş yaptım bide adamlara lafa tuttu hata yapmam için.sen 100 alamadıysan yeteneğin yoksa ben napıyım?ayrıca 100 almak zor değil bu sitede alan çoktur.bj6766' Alıntı:çok salladın be
direksiyon 100![]()
06bb2655' Alıntı:neden sallıyımki tüm kurallara uydum.elleri camdan çıkarmadım sinyalleri verdim kemeri taktım hatasız sürüş yaptım bide adamlara lafa tuttu hata yapmam için.sen 100 alamadıysan yeteneğin yoksa ben napıyım?ayrıca 100 almak zor değil bu sitede alan çoktur.
bizde aynısını yaptık hocam ellrimiz camdan çıkaran yoktur ben 90 aldım ve sordum hocaya 100 alan yok zaten dedi06bb2655' Alıntı:neden sallıyımki tüm kurallara uydum.elleri camdan çıkarmadım sinyalleri verdim kemeri taktım hatasız sürüş yaptım bide adamlara lafa tuttu hata yapmam için.sen 100 alamadıysan yeteneğin yoksa ben napıyım?ayrıca 100 almak zor değil bu sitede alan çoktur.
bak sitede var işte.senin hocan kılmış biz neyapalım?bj6766' Alıntı:bizde aynısını yaptık hocam ellrimiz camdan çıkaran yoktur ben 90 aldım ve sordum hocaya 100 alan yok zaten dedi