tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokibey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokibey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
----arkadaşlar merhaba araca jant taktırdım bu nedenle arka kampanalar açığa çıktı pas tutmuş usta boya al gel boyayalım dedi sürekli boyayla uğraşmak istemiyorum bu nedenle linkteki gibi bir ürün almak istiyorum işe yararmı bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
http://www.hepsiburada.com/Liste/dr...spx?productId=otev8020501&categoryId=20004779

-----aynı zaman ön tekerlerinde kaliperler siyah duruyor linkteki ürünü tavsiye edermisiniz.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ca...productId=otmbrkbr2630201&categoryId=20006727

-----ayrıca pedal setini değiştirmek istiyorum aracım astra g 2000 model linkte ürün bizim araçlara uyarmı
http://www.hepsiburada.com/Liste/f1....aspx?productId=otm331735&categoryId=20006812

----birde aracımın iç döşemesi gri debriyajın yanındaki ayak koyduğum yer çamur oldu bayağ rezil durumda orayı halı yıkama makinesi ile yıkayacağım ama öncelikle ayak dayama alayım yıkadıktan sonra onu takayımki yine sorun olmasın istiyorum. aşağıdaki ürün işimi görürmü yada tavsiye edeceğiniz ürün varmı.
http://www.hepsiburada.com/Liste/dr...spx?productId=otev4502001&categoryId=20006813

bahsettiğim ürünler hakkında bilgisi deneyimi veya başka önerisi olan varsa lütfen paylaşsın.
teşekkür ederim.

Son düzenleme:
hepsını alın hepsı ıse yarıycak malzemelr on balatalara kapaklardan bnde kullanıyorum cok memnunum varsa arkdada balata onlarada takın tabıkıı benım arkalar kampana olduguna takamdım

hepsını alın hepsı ıse yarıycak malzemelr on balatalara kapaklardan bnde kullanıyorum cok memnunum varsa arkdada balata onlarada takın tabıkıı benım arkalar kampana olduguna takamdım

tşk ederim peki bunları benim uygulamamda bi mahsur olmaz herhalde basit ürünler gibi duruyor kaliper kapaklarını ve kampana kapaklarını ben uygulayabilirmiyim ?

kardeşim güzel ürünler ama çok ucuz ve özentisiz ayrıca hepsiburada adamı deli ediyor. :mad:çok yawaşlar ellerinde olmayanı war gibi satıolar.ayrıca

pabuç kapaklarını sakın onları alma :D direkt çin işi belli

orjinali brembo,bunlar bremboox :kop:
disk aynasınında çok gideceğini sanmam sürekli freni kullanıyoruz zaten hemen kötü olur kaldı ki diskler sürekli sürtünmeden dolayı zaten parlak duruyor balatalar sürekli siliyor onları.ama yinede karar senin :)

hiç tavsiye etmem çok kötü duruyo ben sprey boya ile boyadım 1 yıldır en ufak bi sorun yaşamadım halen sağlam şekilde duruyo

kardeşim güzel ürünler ama çok ucuz ve özentisiz ayrıca hepsiburada adamı deli ediyor. :mad:çok yawaşlar ellerinde olmayanı war gibi satıolar.ayrıca

pabuç kapaklarını sakın onları alma :D direkt çin işi belli

orjinali brembo,bunlar bremboox :kop:
disk aynasınında çok gideceğini sanmam sürekli freni kullanıyoruz zaten hemen kötü olur kaldı ki diskler sürekli sürtünmeden dolayı zaten parlak duruyor balatalar sürekli siliyor onları.ama yinede karar senin :)
önlere takmayacağım dediğin gibi pabuçlar temizlemiş ama arkalar pas içinde arkalar için düşünüyorum. kargo konusunda dediğin gibi bayağı yavaşlar ama acelem olmadığından çok takılmadım. önerilere göre hareket etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
1- Kampana aynasi ; herhangi bir yararı olacagını zannetmiyorum, görüntüsü de hoş değil, ben önermem
2- Kaliper Kapagi : görüntüsü güzel , ama yukarıda Keremin bahsettiği gibi bu çakma, mumkunse renkli ve yazısız olsun
3- Pedal kiti: kışın(ıslak iken) kayma yapabilir mi,ben kullanmadım ama tecrübe eden arkadaşlara sormak lazım
4 - Ayak dayama: kullanılabilir,yararlı olacak gibi

1- kampana aynasi ; herhangi bir yararı olacagını zannetmiyorum, görüntüsü de hoş değil, ben önermem
2- kaliper kapagi : Görüntüsü güzel , ama yukarıda keremin bahsettiği gibi bu çakma, mumkunse renkli ve yazısız olsun
3- pedal kiti: Kışın(ıslak iken) kayma yapabilir mi,ben kullanmadım ama tecrübe eden arkadaşlara sormak lazım
4 - ayak dayama: Kullanılabilir,yararlı olacak gibi
tşk ederim önerileriniz için

En iyisi ben bugün fotoğraf makinesi ile fotolari çekeyim onlari koyayim ona göre bana öneride bulunun jantlarin kol aralarindan pas görmek sinirimi bozuyor.

kapaklardan cok memnunm ben kendım tertemız duruyor uygulaması gayet basıt ayrıca uzerındekı yazılara aldanmayın bende hıc brembo bıle yazmıyor gayet ysn yazdırdım reklamcıda para vermeden arabanın logosunu bıle yaparssınz yazıya takılmayın ayak dayama bende dusnuyorum:)

Geri