su eksiltme sorunu

su eksiltme sorunu bende de var.rolantide olduğu yerde çalıştıgında kaputtan su buharı çıkıyor..resmen araba tütüyor :D benm radyatörden kaçırıyor,bir ara radyatör üst hortumundan kaçırıyordu,şimdi radyatörün altından bi yerden kaçırıyor.

peki radyatörü mü değiştirmem gerekiyor bu işin maliyeti ne kadar

önerdiğiniz bir radyatör tıkayıcı markası var mı

önerdiğiniz bir radyatör tıkayıcı markası var mı

Benzinciden temin edebilirsiniz
Stop-Leak-Radyator-Catlak-Tikayici-Toz-Made-In__44938464_0.jpg

Aynı sorunu geçen haftalarda bende yaşadım. Lpg beynine giriş - çıkış hortumlarında ve bağlantısılarında kaçak varmış hortumlar yenilenip, giriş-çıkış bağlantısı değiştirildi ve sorun çözüldü. Toplam 50 TL ye halloldu.
Kolay gelsin.....

( araçdaki lpg sistemi atiker )

Son düzenleme:
kafama takılan şey şu acaba radyatörün içindeki sirkülasyonu tıkarda sonra radyatörümü patlarmı acaba.

kafama takılan şey şu acaba radyatörün içindeki sirkülasyonu tıkarda sonra radyatörümü patlarmı acaba.

Eğer baktırmadıysan Bence ilk önce lpg sisteminin su bağlantılarını kontrol ettir .

geçenlerde hafif bir gaz kokusu aldım arabayı lpg ciye götürdüm bilgisayara taktılar bir sorun çıkmadı orda lpgciye demiştim.bu atikerlerin beyninde bir sorun var mış benim arabam su eksiltiyor.internetteki forumlarda okuyorum hep aynı sorun çıkıyormuş bir bakabilirmisin hortumlara bağlantılara .adam uzun uzun baktı bişeyi yok dedi.

sanırım benim sorunum kalorifer ya da klima ordaki borulardan birinde umarım kalorifer peteğinde çatlak falan yoktur.

bu su eksiltme opel corsanın kronik sorunlarından biri diğer forumlarıda okuyorum çözebilen yok bu sorunu.adamların değişmedik parçasını koymamışlar sorunları halen devam ediyor.çözümlerde geçici oluyor.en iyisi bunun suyla ilgili ne kadar değiştirmem.

bende motor contasından oldugu düşünmüyorum kuvvetle ihtimal kalorifer kısmındandır die tahmin ediyorum..

Geri