Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
satsam araba almam ev alırım. ev alana yok evin camları neden siyah yada yok evin lambaları neden beyaz diye ceza yazan yok. bence arabaları satalım hep beraber ev alalım.
satsam araba almam ev alırım. ev alana yok evin camları neden siyah yada yok evin lambaları neden beyaz diye ceza yazan yok. bence arabaları satalım hep beraber ev alalım.
çatı akar çevre düzenlemesi parası boya badana hanım evin mobilyalarından sıkılır değiştirmek ister evin çamlarını pimapen yaptıracan yok çiftcam pimapen ahşap görünümlümü olsun beyaz mıı evini kiraya versen vergisini vercen var oğlu varr
ama doğru ev her zaman arabadan önce gelir bence
çatı akar çevre düzenlemesi parası boya badana hanım evin mobilyalarından sıkılır değiştirmek ister evin çamlarını pimapen yaptıracan yok çiftcam pimapen ahşap görünümlümü olsun beyaz mıı evini kiraya versen vergisini vercen var oğlu varr
ama doğru ev her zaman arabadan önce gelir bence
2003 3.7 cherokee mi satıp,2007 dışı siyah içi taba rengi deri çok kollu jantı olan Alfa Romeo GT alırdım ki bir zaman sonra inşallah yapıcam
Yada 4x4 klasmanında kalıcaksamda 2005 Infiniti FX35..Renk farketmez..
Allah da seni güldürsün dostum emi
Satsam vectra b yi; bulabilirsem lotus motorlu opeller var avatar resmimde de var zaten onu alırdım lakin bulması çok zor artık ama gerçekçi olmak gerekirse cdx V6 ya da gt alırdım. Bu kasaya hastayım abi.