spor egzoz kışın daha çok duman çıkartır mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cance
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cance

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kışın spor egzozu olan bir araba normal egzozu olan aynısına göre daha fazla duman çıkartır mı? ben komple egzoz sistemimi değiştirdim ve şimdi soğuk havalarda eskisine göre daha fazla duman çıkıyor ve benzin kokuyor. bu normal mi? yoksa arabanın motoru bitmek üzere mi? 60bin kmde motorun biteceğini sanmıyorum. açık hava filtre kiti de var ama onunda bu işte bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. sizlerin fikri nedir?

o kadar bakan var bilen yok mu :(

komple derken katalizatör ne oldu ıptalmı oldu?

katalitik iptal onun yerine susturucu var. ama bütün susturucular değişti orta ve arka da da spor susturucu var. katalitik yerine taktığım susturucu da spor

bence çıkan duman miktarında bi değişiklik olmaz. çünkü sen dumanı çıkaran değil dışarı atan parçayı değiştiriyorsun. kaynak motor, yani pistonlar...

katalitik iptal onun yerine susturucu var. ama bütün susturucular değişti orta ve arka da da spor susturucu var. katalitik yerine taktığım susturucu da spor

Katalitik iptal'inden kaynaklanıyor , ama aşırı bir duman olucağını zannetmiyorum.

bendede spor egzoz var bendede biraz fazla çıkıyor ama aslında çıkmıyor yazın egzoz dumanı görünmediginde kış gelince normal olarak görünce şüphelendin

spor egzosun cıkısı genişşe yavas bı şekılde cıktıgı ıcın özellıkle kısın rolantıde calışırken cokmuş gibi görunuyor

görüntüde daha yoğun uman atıyor.o da ağız çapının farklılığı nedeniyle...

Geri