Spor Egzos Tüv Muayene'den Geçiyor mu?

ADEMÜÇÜNCÜ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Transporter dizel aracım var 9.ay da muayeneye gireceğim, elimde JSV Karbon silencerli son susturucu var henüz araca takmadım, muayenede sıkıntı çıkarıyormular, ağır kusur olarak?

geçmez kanımca

silenceri varsa ve orjinal ses çıkarırsa sorun olmaz bence bende spor egzost vardı muayenede ağır kusurlu olarak kaldı, mecbur ertesi gün değiştirip gittim tekrar girdim, adamlar görüntüye değil de sese bakıyor, ses abartı değilse sorun olmaz sendeki fazla bağırıyor demişti bana...

bızım burda eleman tuv cu arkadaş var ona sormuştum şöyle dedıkı ; markasiz eksoz ise sanayide uyduruk yapılmişsa duz boru ise ses desıbelı aşiyorsa kalır .
ama senınkı gıbı orjınal abartsa zaten ses toktur ses desıbelli fazla vermez hatta sana tuvden onaylıdır dıye belge verılıyor son zamanlarda öyle bı uygulama var sanırım tuvden kalmasın buyuk ıhtımal ne nıce araclar gecıyor sen sılıncrı tak gır muayneye

Teşekkürler arkadaşlar ya satacağım ya da takıp paşa paşa gireceğim:) Diğer arkadaşların da fikirlerini beklerim, malum söküp takmaya 20 kağıt bayılmayalım bir daha ,hiç olmazsa muayeneden sonra takar 1 yıl boyunca gezerim, chip box işi gibi değil ki, sök soketi bir daha tak.

Son düzenleme:
tek kelımeyle gecmıyor yanı benım gecmedı :)

bugün gittim muayeneye,egzost sistemi son susturucu hariç standarttı ama geçmedi ,mecburen orjinal takıp yeniden gittim ve geçtim.sonra tekrar çiftçıkışa geri döndüm tabii:D
Opak servisten Selçuk ve Yunus saolsunlar çok yardımcı oldular.

Slincer li bile geçmiyor bende var geçmedi.Gittim şahin egzosu taktım geçtim :D

Geri