Sonaxtayım buyrun izleyin :)))

Kaça çıkıyordu Kampanyadan yararlanmasan

Kaça çıkıyordu Kampanyadan yararlanmasan

Boya koruma boya parlatma detaylı dış temizlik normal Nakit fiyat : 200

Kredi kartı 236 TL

Ben nakit 100 e yaptırdım ayrıca rütüşde yapalıcak kısımlar vardı onlarıda yapacaklar.

Hadi Hayırlı olsun :)

memnun kaldınmı , bende yaptırmayı düşünüyorum bu haftasonu

hayırlı olsun..

Boya koruma boya parlatma detaylı dış temizlik normal Nakit fiyat : 200

Kredi kartı 236 TL

Ben nakit 100 e yaptırdım ayrıca rütüşde yapalıcak kısımlar vardı onlarıda yapacaklar.

Hayırlı olsun.

Yeri gelmişken bende birşey sormak istiyorum rütüş işlemi çok derin olmayan çizikleri giderirmi acaba.Arabamı eve getirdiğim ilk gün evin kapı önünde yer yoktu 2 apartman ileriye park ettim densizin biri sanırım 06 plaka yabancı araba diye daha komple boyadan yeni çıkmış arabamın kaportasını çizmiş :mad: boya koruma yaptırmayı planlıyorum zaten bu çizik giderilebilrmi sizce:confused:

Hayırlı olsun.

Yeri gelmişken bende birşey sormak istiyorum rütüş işlemi çok derin olmayan çizikleri giderirmi acaba.Arabamı eve getirdiğim ilk gün evin kapı önünde yer yoktu 2 apartman ileriye park ettim densizin biri sanırım 06 plaka yabancı araba diye daha komple boyadan yeni çıkmış arabamın kaportasını çizmiş :mad: boya koruma yaptırmayı planlıyorum zaten bu çizik giderilebilrmi sizce:confused:

Aracımdaki hafif çizikler yok oldu orta halli çiziklerde tam olarak geçmedi ama azalma oldu. Derin çiziklere zaten yapacak bir şey yok. Tek çözümü rütüşlemek.

Rütüş işleminde aracın rengide önemli benim aracımın rengi metalik çelik gri diye geçiyor boyacıdan rütüş için aldığım boyanın rengi aracımın renginden biraz koyu oldu ancak sonax taki yetkili aracımın renginin 2-3 boyanın karışımı ile olduğunu söyledi boyanın fırınlanması gerektiğinden filan bahsetti.
Araç opak renk ise rütüş işlemi daha başarılı oluyormuş. Fakat benimkide o kadar kötü olmadı en azından eskisinden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Aracım metalik gri olarak geçiyor umarım boya bakımda sinir bozucu çizikten kurtulmuş olurum bilgilendirme için teşekkürler.

Motor yıkamada garantinin kampanyasına dahilmi acaba yoksa sadece boya koruma ve işdış yıkamamı?

Geri