sokağa park!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaaa, dur dur yahu, onda da yamuk bir durum var,

gişelere izmitten mesela bayramın son günü gece 12 den önce giren adam çamlıca gişelerine geldiğinde saat 12 yi geçince EN UZUN MESAFE ödetiyorlar adama...
ne küfür ediyorlardı yaaa...

tüh yine bulamadım HERŞEYİYLE DÜZGÜN BİR İCRAAT...

ama azimliyim. bulacağım... bekleyin biraz :D

ulan bu sefer buldum çok afedersiniz... :D

canlıya saygıları 10 numara... :]

yeni gelen adalet yasası ile evinize giren hırsızı YATAK ODANIZ dışında bıçaklarsanız cinayete giriyor. yatak odasında bıçaklarsanız nefsi müdafa...

bak bak bak, ince noktaya bak...
Canlıya karşı olan SON DERECE mükemmel olan saygıya bakın hele... heheheh :D

Bugun haberlerde vatandasa sordular adamın biri benim arabamın degeri zaten 7 milyar ediyor senede 2milyar park parası vereceksem satarım dedi, çoğu vatandasımız vermem ben dedi haklı olarak benim anlamadığım birşey var her mahalleye her sokağa parkometre yetişmez ya uygulanamaz bence mesala binanın arkada garajı var ordanda para alacak halleri yok acıkcası böyle bir sacmalıgın ülkemizde uygulanabılecegını sanmıyorum.

her sokağa parkometreye gerek yokki,
mahallenin bakkalıyla anlaşırlar, bakkala yatırırız paraları :D

hesaba falan da yazdırma şansımız olur öyle olsa da artık mahallelerde bakkaldan çok BİM var, onlar yazarmı hesaba bilemem :]

her sokağa parkometreye gerek yokki,
mahallenin bakkalıyla anlaşırlar, bakkala yatırırız paraları :D

hesaba falan da yazdırma şansımız olur öyle olsa da artık mahallelerde bakkaldan çok BİM var, onlar yazarmı hesaba bilemem :]

Bim yapacaksa bu işi ucuza kapatırız aylık peşin verirsek BİM promosyon yapar :)

Bu da güzel bakın !Hiç unutmuyorum dedem öldüğünde ondan kalan kamyona 10 kardeş mirasçı olarak ortak sayıldı ve hepsine ayrı ayrı yani 10 katı vergi tahakkuk ettirdi bu canım devlet! Tam bir komedi! Bizimkiler o zaman Ankara'nın heryerini öğrendi :D:D

Bugun haberlerde vatandasa sordular adamın biri benim arabamın degeri zaten 7 milyar ediyor senede 2milyar park parası vereceksem satarım dedi, çoğu vatandasımız vermem ben dedi haklı olarak benim anlamadığım birşey var her mahalleye her sokağa parkometre yetişmez ya uygulanamaz bence mesala binanın arkada garajı var ordanda para alacak halleri yok acıkcası böyle bir sacmalıgın ülkemizde uygulanabılecegını sanmıyorum.
O gene iyi. Düşünün 1.000-2.000 YTL lik eski bir aracınızın olduğunu. Arabanın değerinden fazla belediye vergisi. Durmak yok yola devam, beraber üzüldük biz bu yollarda.

politikaya bak ne komik... yapacak bişey yok bulamıyorlar yata yata adamlar ne yapcaklarını bilmiyorlar... hayret bişey yaa... ülkemde bile vergisiz günüm yok saçmalığa bak... ayar oldum

5 kuruş para vermem. silah zoruyla alırlar anca.

"Durmak yok soymaya devam":D :D

Geri