sokağa park!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kanun yürürlüğe girdiğinde reault alanlar bundan bir yılığına yırtılar. Hatırlarsansanız renault alanlara istanbulda park ücretsiz diye bir kampanya başlatmışlardı. Tabiiki istanbulda ikamet edenler bundan yararlanacak.;)

Formumuz seviyeli bir forum yoksa ben söyleyeceğimi çok iyi biliyorum ya neyse.Allah'ım sen bizlere sabır ver

Kanun yürürlüğe girdiğinde reault alanlar bundan bir yılığına yırtılar. Hatırlarsansanız renault alanlara istanbulda park ücretsiz diye bir kampanya başlatmışlardı. Tabiiki istanbulda ikamet edenler bundan yararlanacak.;)
aman arkadaslar 1 senelıgıne park ıcın İstanbula gelmeyın de burası sıstı zaten :) kacacak yer olsa da hepımız kacsak da rahatlasak :) amerıkan fılmlerındekı gıbı kolonıler kurup yerın altında mı yasasak nasılsa altyapı eksıgımız var bızı orada zor bulurlar 5 sene rahat eder sonra cıkarız pıyasaya :mad:

valla ben yeşilyurttaki belediye deynekçisini arabada her daim bulundurduğum elektrikli süpürge borusu ile tanıştırma vaadinde bulundum ve "Benim Tayyeap sürüngenine vericek param yok" dedim. Sonuç, her çarşıya inişimde bana pis pis bakan ama kelime konuşamayan deynekçiler.

ulan bu sefer buldum çok afedersiniz... :D

canlıya saygıları 10 numara... :]

yeni gelen adalet yasası ile evinize giren hırsızı YATAK ODANIZ dışında bıçaklarsanız cinayete giriyor. yatak odasında bıçaklarsanız nefsi müdafa...

bak bak bak, ince noktaya bak...
Canlıya karşı olan SON DERECE mükemmel olan saygıya bakın hele... heheheh :D
ya benım butun odalarım yatak odası ıse ne halt edecekler dekorasyona gore mı karar verecekler dusunsene her odada gardrop,komıdın,ıkız yatak :kop:

Bir gün namuslu ve kurallara uyan vatandaşlar hayrına bir yasa çıkarsınlar parmağımı kesecem:)

eeee yasama kimin elinde . TBMM nin. TBMM deki vekillerimizi kim seçti. Biz. Kendi gorusumuzu savunacagına inanarak, başa getirdiğimiz insanların kararlarına boyun eğmek durumundayız. başa getirenler sağolsun.

eeee yasama kimin elinde . TBMM nin. TBMM deki vekillerimizi kim seçti. Biz. Kendi gorusumuzu savunacagına inanarak, başa getirdiğimiz insanların kararlarına boyun eğmek durumundayız. başa getirenler sağolsun.
bu secım sıstemı ıle bızım kımseyı sectıgımız yok adamlar kendı vekıllerını secmıs bızler secılmıslerın ıcınden secıyoruz o bakımdan mınareyı calan kılıfını hazırlamıs sekılde karsımıza cıkıyor ve bızler kımı secersek secelım lehımıze oluyor ve maalesef oraya gıdenler nedense bırden benlıklerını,amaclarını unutuyor mesela mılletın parası ıle mutluluk cubugu taktıran eski bır sayın vekıl vardı sanırım Tokat milletvekili dunya tarıhıne gectı o babamın uzaktan akrabası ımıs ne mutlu bana kı cogu akrabamı tanımam :) aslında hıc de oyle bır adam degılmıs ceylan derisinden koltuk bozuyor sanırım :) yoksa aklı basında adam emeklı maasını 250 ytl yapmaya calısır mı :mad:gunbe gun haberlerı ızledıkce cıldıracak gıbı oluyor ınsan ne yapalım yüce ALLAH' da bizleri bunlarla sınıyor demekkı vardır bır bıldığı kurban olduğumun

Cengiz abi tek tesellimiz o zaten. Yoksa insanın bambaşka olması lazım....

kesinlikle inanmak istemiyorum. kamera şakası olabilir mi bu. hemen satarım arabayı heryere taksiyle gitsem masrafım daha az olur.araba vergisi , kaskosu , yakıtı zaten zorluyor. birde park ücreti ... tamam verdiğimizi kabul edelim ben o zaman arabamı başbakanlık konutunun önüne park edebilecekmiyim...... nasıl olsa parasını peşin verdim

Geri