ya öğrenemediniz mi daha? ben size olacakları söyleyeyim:
bu yasa tasarısı medyada çok yer alır. insanlar isyan eder. bi ihtimal bu yasa dava edilir. mahkeme iptal eder. tabi bu zaman aralığında ödeyen öder onlar da MTV lerden mahsup edicez diye uğraşır zaman içinde (bknz: ek vergi). sonuç olarak bu adamlar bu yasayı RAFA kaldırır.
bi süre sonra tekrar gündeme gelir bu yasa. hatta 7 lira olan mebla 4 liraya iner belki. insanlar hem eski bi konu olduğu için en baştaki kdr tepki vermez hem de 7 yerine 4 lira diye şükreder öderler. sonuç: halk bunu da kabullenmiştir.
adamlar her konuda bu taktiği uyguluyo. bi sivri çıkış yapıyolar. sonra tepki alınca bi adım geri atıp olayı askıya alıyolar. ikinci çıkışlarında daha az tepki görüp işlerini yürütüyolar.
taktiğin adı: İKİ İLERİ Bİ GERİ!!!
fetoşun bi şiiri vardı. hatta fetoşçunun biri de şarkı bestelemişti bu şiire. (şarkı güzel ama ne yalan söliim

) direk yayılma ve iş yürütme taktiklerini anlatıyo:
yolcu buruk baş gerek / gözde daim yaş gerek / huy biraz yavaş gerek / yoksa yollar aşılmaz

ha halk dediğim insan tipinin biri de benim. bi kaç ay evvel belediyeden bütün binalara evlere belediye memurları tebligat getirdi. elden! herkes bu garibim memurlara köpürdü tabi... mevzu şu: belediye butun hanelerden 30küsür milyon
ASFALT PARASI istiyo. ödemek zorundasınız. devlet alacağını bırakmaz. hatta 4 taksit veya peşinde %x indirim cazibesini de yaratıyo. kuzu kuzu ödüyoruz. dedim heralde bunlarda para yok dökecekleri asfaltın parasını da halktan istiyo. 2003 te açılacak olan metro hala yarım bekliyo. araya bi de bu su taşıma projeleri girdi. melihin gizli kaynakları da yetmiyo heralde ki halktan harçlık istiyo. ama hiç olmazsa asfaltımız yenilenir dedim. ben ne bileyim ki
topladıkları para adamların 1996 yılında döktükleri asfaltın parasıymış!!! ama kuzu kuzu ödüyoruz. 30küsür lira için uğraşacak diilim ya... ver kurtul. nereye kdr daha nelerimizi vercez acaba?
yine biraz uzun oldu kusura bakma
SERHAN 
sen okuma üşenirsen