sokağa park!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kadar da adilik mi olur. birkaç dangalak iş yaptığını zannediyor işte. adamların yatı var mesela, yada tekne. türk bayrağı asmak isterse accayip bir vergi istiyor devlet. başka ülke üzerine kayıt ettiriyorlar onlara vergi 0 olduğu için. amerika, yunanistan bayraklarıyla dolaşıyor tekne. sahibi türk, tekne türk, araç hep türkiyede, bayrak değişik. mücevherde vergi 0. yabancı hisse senedi vs alsın vergi ona 0, türksen bi sürü stopaj. bu olay gerçekleşirse şerefsizim sökerim o plakayı, gider bulgaristana kayıt yaptırır girer girer çıkarım arada. türkiyede türk olmak suçmu kardeşim??????????????

Metin Bey, ;)

Olsun yine açlık sınırının,daha doğrusu fukfukaralık sınıfında olduğum için kendimle gurur duyuyorum.

En azından kafamda bir soru işareti yok.

Vergimi veriyorum.Geçinmeye çalışıyorum.

Gerisini öbür tarafta onlar düşünsün.

Tüyü bitmemiş yetimlerde o zaman büyüyüp yakalarına yapışırlar zaten.

verginin vergisinin vergisi

yahu sizde ne biçim insanlarsınız ...
halkımızın %50 si memnun durumundan. hep muhalefet hep muhalefet...
birde yapılanlarla GURUR DUYUN kardeşim. hep olumsuzları görüyorsunuz...

Heryer DOUBLE yol oldu, 2 sene olmadan OLAN yerlerde çöküntüler var olsun.... double yol double yoldur...

Metrobüs yaptılar, yaptıkları yola uygun otobüs yok... bu adamların suçu mu... körüklü otobüsler güzel güzel çalışıyor. geçen iki metrobüs pardon körüklü otobüs, körüklüotobüs yolunda pardon metrobüs yolunda :D kaza yapmış, sıkışmışlar. MAKİNİST hatalı, şey pardon şöförler. yolun o kısmındaki genişliği göre göre giriyor adam... cıx cıx cıx...

daha ben sayarımda okumaktan sıkılırsınız.

yani diyeceğim o ki, biraz da iyi yönlerine bakın yahu :D

yahu sizde ne biçim insanlarsınız ...
halkımızın %50 si memnun durumundan. hep muhalefet hep muhalefet...
birde yapılanlarla GURUR DUYUN kardeşim. hep olumsuzları görüyorsunuz...

Heryer DOUBLE yol oldu, 2 sene olmadan OLAN yerlerde çöküntüler var olsun.... double yol double yoldur...

Metrobüs yaptılar, yaptıkları yola uygun otobüs yok... bu adamların suçu mu... körüklü otobüsler güzel güzel çalışıyor. geçen iki metrobüs pardon körüklü otobüs, körüklüotobüs yolunda pardon metrobüs yolunda :D kaza yapmış, sıkışmışlar. MAKİNİST hatalı, şey pardon şöförler. yolun o kısmındaki genişliği göre göre giriyor adam... cıx cıx cıx...

daha ben sayarımda okumaktan sıkılırsınız.

yani diyeceğim o ki, biraz da iyi yönlerine bakın yahu :D
:kop: ALLAH verse de adamlar yine köprülerin altından gecemeyen araclar getırtmese kırmızı çift katlılar gibi adam memlekete ihale ile araç alıyor yüksekliğini ölçmemiş :kop: ılk partı gelmıs sanırım yakında goruruz yollarda zaten bır onlar hızlı gıdıyor bız de oyle bakıyoruz nazlı nazlı gidişlerine trafiğe çözüm buldular nihayet haydi herkes metrobüse tabii yer bulursanız :)

ben otoparka koycam artık
oraya öderim en azından devlete vereceğime.
:)

Canım memleketimin,canım insanları,

Ya buna nedemeli,

Yılan hikayesi gibi valla
Hazine'den 22 bin YTL'ye alınan arsa, 3 Mart 2005 - 25 Ağustos 2006 arasında, Abdülaziz Ekinci, Muhsin Kebapçı (o dönem Siirt Belediye Başkan Yardımcısı) Barış Erdemci ve Salih Okur arasında 22 bin YTL ile 19 bin YTL fiyat aralığında dört kez el değiştirmiş, son sahibi görünen Salih Okur'dan da belediye bu arsayı KDV dahil 2 milyon 163 bin YTL'ye almıştı. Belediye, şehir merkezine 7 kilometre uzaklıktaki bu arsayı daha sonra 2.2 milyon YTL'ye TOKİ'ye devretmişti.
Oysa ki TOKİ, daha önce, aynı bölgeye (Yağmurdere) 330 konut inşa etmiş, ancak 330 konuttan sadece birisini hemşire Mehtap Şekerci'ye satabilmiş, geri kalanı satılmadığı için Emniyet Müdürlüğü'ne lojman olarak tahsis edilmişti.
TOKİ'nin aynı bölgede, üstelik Hazine'den alış değerinin (22 bin YTL) 100 katı fiyatla yeni arsa alması ve buraya yine toplu konut yapmaya hazırlanması tartışmalara neden oldu. Şehir merkezine 7 kilometre uzaklıkta, 'mücavir alan' durumunda bulunan arsaya yapılacak konutlara yine talep olmayacağı iddia edildi

bu parayı vermektense arabamı satarım daha iyi

Bak şimdi aklıma geldi;

İstanbula SUHULET aldılar, açılış töreninde geminin yanaşacağı arabaların inebileceği liman yok... yüksekliği tutmuyor :D:D:D

yahu, bizim paralr böyle böyle yerlere gidiyor ya, hakikaten uuyuz olmuyor değilim ama BEN GERİZEKALIYIM anlamıyorum diye geçiştiriyorum :]

Ama düşünüyorum araştırıyorum;
5 senede yapılmış ve TAMAMIYLA KUSURSUZ İŞLLEYEN 10 adet icraat göremiyorum (vergileri icraattan saymazsak) :D

sonrada diyorum ki, oğlum, güzel evladım toplumun %50 sinden daha mı akıllsın... bulamamışsınıdr be GERİZEKALI diyip, yine oturuyorum oturduğum yerde...

size de tavsiye ederim, açılırsınız :D

Yahu bizim Tekirdağ dada birsürü lüzumsuz yere sırf birilerinin rantı için yapılan yapılar var.

Yaklaşık 5 senedir boşu boşuna duran ve çürümeye bırakılmış yapıyı gördükçe özellikle tüylerim kalkıyor ve bunu boş yere bırakanları ve yapanların kulaklarını çınlatıyorum açıkçası.

Geri