sokağa park!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"insanı yaşat ki devlet yaşasın" diye bir söz var ama bunu uygulayan bir devlet ne zaman gelecek ki!

bende ücretsiz bi gazete var orda okudum.. evinin önüne mahalle aralarına falan parktan para alınmıycakmış

Eskişehirli arkadaşlar ben kapalı otoparklarla konuştum en pahalısı aylık 70 ytl istiyor.Ayrıca aracınız full sigortalanıyor,anahtar falanda vermek yok.Otoparklar 24 saat açık.

Yatarim Paşa Paşa Bunu Vermem Hain Mi Olak Yaa... Allahalla Enteresan Bu Hükümet

arkadaşlar bi sorum olucak.benim evim site içerisinde.kapımın önünde duruyo,plakamın yeri var,yani park yerim sabit.siteye aidat öderken otopark da dahil olmak üzere aidat ödenmiş olmuyomu?şimdi belediye benim arabamdan da mı para alıcak?bu sistemi anlamış değilim.birisi bana açıklayabilirmi?

Sizin konumunuz sokak dışı sayılır. Site içersinde olunca özel konuma yani bir nevi garaj kabul edilir.;)

teşekkür ederim ibrahim açıklama için.yırttık desene park parasından:D

arkadaşlar bi sorum olucak.benim evim site içerisinde.kapımın önünde duruyo,plakamın yeri var,yani park yerim sabit.siteye aidat öderken otopark da dahil olmak üzere aidat ödenmiş olmuyomu?şimdi belediye benim arabamdan da mı para alıcak?bu sistemi anlamış değilim.birisi bana açıklayabilirmi?
Aman Efe kardeşim yavaş konuş, sitenin yönetimi duyar. Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürme. Bakarsın siteye gelir olsun diye giriş kapısına oturur her giren araçtan para almaya kalkar. :kop: :kop: :kop:

Geri