sigarayı BIRAKIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence içmediğiniz her paket sigara için kendinizi ödüllendirin mesela 1 günde bir paket sigara yerine üç tane magnum yiyin ya da 1 hafta için kendinize 5x7=35ytl çok kral bi gömlek alın

:pon: arkadaşlar dün ilk defa hiç sigara içesim gelmedi.:) yavaş yavaş oluyor galiba ne dersiniz

abi şimdi bi tane yakarsan bu hep böyle devam eder aman yapma
sonra şöyle bişey söyliyeyim ben kimyagerim labaratuvarda bir deney yapıyorduk nikotinle ilgili
sigaradaki nikotini almaya karar verdik
tütünleri alkolde bekletirken aldığı o iğrenç sarı renk ve dayanılmaz kokuyu asla unutamam
çok iğrenç bişey böyle bir maddeyi dokularına insanlar nasıl alıyor hayret ediyorum
bir arkadaşım bıraktı cildinin rengi değişti resmen yaw

maalesef ki tam bağımlı ve günde 2 paketten fazla içen birisi olarak tebrik ederim.benim işim bilgisayarla olduğu için hatta şuan bunu yazarken bile içme isteği doğuyor .kurtulmak çok zor başlamak çok kolay o yüzden başlamaya yeltenenleri hep engellemeye çalışıyorum...!

nedendir bilmiyorum pc başında sigara içilmiyor resmen yediriyor kendini.

bence içmediğiniz her paket sigara için kendinizi ödüllendirin mesela 1 günde bir paket sigara yerine üç tane magnum yiyin ya da 1 hafta için kendinize 5x7=35ytl çok kral bi gömlek alın

hehehe o magnumu sigarayı bırakınca ben denedim iyi olmuyo magnum masrafı+küçük gelen kıyafetleri yenileme masrafı:D

arkadaşlar sigarayı bırakalı 7 gün oldu ama gün geçtikçe zor gelmeye başladı aranızda hiç bırakan varmı neler tavsiye edersiniz:confused: .
asla bir daha başlamak istemiyorum......
ben sigara kullanmıyorum.senide bıraktığın için tebrik ediyorum.
inşallah bir daha başlamazsın.

bence sigarayı bırakmanın tam zamanı ramazan da gelio bence bunu değerlendirin

bu sigarayı bırakmak bu kadar zor olduğunu bilseydim bırakmazdım

Geri