sigarayı BIRAKIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
az içmek de iyidir...

hiç içmemek en iyisi ama..

bende aşağı yukarı 5 yıldır sigara içiyorum ama hiç bir zman müptelası olmadım... yakın bi süre önceye kadar günde 1 paket içiyordum. ramazan girdiğinden beri iftardan sonra 1-2 tane sahurdada 1 tane içiyorum ve hiçde stres filan yapmıorum... bazen paketim geceden bitmiş olurdu ertesi gün akşam üstüne kadar sigarayı aramazdım. ama sizde stres oluyorsa ve bu sosyal yaşamınızdada szi olumsuz etkiliyeceğinden bence birden bırakmak yerine azaltın derim... yapabileceğinize inanıyorsanız azalta azalta bırakın...

ramazandan bu yana içmiyorum ıyı gıdıyor su an bu gdişle ramazanda hıc ıcmem ınsallah ramazan sonrasıda içmemde kurtulurum şu pislikten...

gece biten sigaram yüzünden 85 km yol yapıp il dışına çıkıp , sonunda bir markette bulup ve sadece 1 tane içip uyuduğumu bilirim..

benim için çok kıymetli bir şeydi sigara..

fikren zıddım olsada; Mina URGAN sigara konusunda benim pirim gibiydi. bu kadın 65 yaş civarında bırakmış sigarayı ve kitabını yazdığında doksan kusur yaşındaydı; "sigara içmeden geçen 30 yıl benim için tam bir azaptır; boşa geçirilmiş saman yıllardır.Hayatımda ki en acı ayrılıktır" derdi.. Uçakla seyhat ederken wc de sigara tüttürürken yakalanıp , insan haklarıma saygısızlık edildi diye tüm şirketi tehdit etmiş birisidir..

amaaaa.... ayrılık vakti gelincede en kıymetli sevgiliden dahi EFENDİCE ayrılmasını bilmeli.. hayat her şekliyle tatlı.

Geri