sigarayı BIRAKIYORUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sik DİŞİnİ Kendİne GÜven
Kararliysan BaŞarirsin

Bir arkadaş sigaradan değil de içirten nedenlerden uzak durmak demiş, çok doğru bir tespit. 10 yıl kullandım sonrasında bıraktım ben de.
Sigarayı çağrıştıran etkenlerden uzak durmak en doğrusu, içkiye de bir süre ara vermek, sigara içen arkadaşlardan ve ortamlardan uzak durmak gerekiyor. Mesela adam yemekten sonra yakıyor bir tane, onun yanında o refleks hareketten kurtulmak gerçekten zor.

Bir arkadaş sigaradan değil de içirten nedenlerden uzak durmak demiş, çok doğru bir tespit. 10 yıl kullandım sonrasında bıraktım ben de.
Sigarayı çağrıştıran etkenlerden uzak durmak en doğrusu, içkiye de bir süre ara vermek, sigara içen arkadaşlardan ve ortamlardan uzak durmak gerekiyor. Mesela adam yemekten sonra yakıyor bir tane, onun yanında o refleks hareketten kurtulmak gerçekten zor.

valla tebrik ederim şu sigarayı bıraktım diyenleri imreniyorum
çok haklısın uzak durmak lazım ama nerde ben zaten restaurant ta çalışıyorum aşçı olarak devamlı o ortamın içindeyim ama sağlam bir psikolojiyle bıraktığıma inanıyorum..
ve dolayısıyla içmicem ben bu sigarayı

hadi bakalım abicim...
allah sabrını artırsın.....

Benim sigarayi birakmamda asagidaki linkte eklami yapilan mamulun bir benzerinin cok faydasi oldu. Tesadufen linkini buldum. Birakmak isteyenler bir goz atsin
http://www.ruyansigara.com/

Ramazan ayı ile orucunda etkisiyle bende bırakıyorum bu illeti...

Son düzenleme:
aynen bende bırakıyorum dedim ve içmiyorum 2 gundur
:pon:
ne mutlu size benim 18 gün oldu inanın kafada bitirdikten sonra çok zor değil arada bir kriz tutsada atlatılıyor onlar 10 dakika başka şeylerle ilgilenip sigarayı düşünmemek gerekiyor ve günler geçtikçe içmemenin verdiği sevinç ve hissedeceğiniz değişiklerle (mesela daha rahat nefes almak gibi) dahada moral bulup artık düşünmemeye başlıyorsunuz. 18 gün belki çok erken bunları söylemek için ama inanın içmemek çok güzel bir duygu va asla geriye o pis kokulu günlere geri dönemem. inşallah sizde içmeyenler kervanına katılırsınız. ve sizin için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım hadi hep beraber BIRAKALIM şu illeti

Geri