Arkadaşlar, benim anlayamadığım madem canınız içmek istiyor, neden bırakıp kendinize eziyet ediyorsunuz?Ben de günde 2 paket içiyordum ama canım o kadar içmek istediği için 2 paket içiyordum.Sonra 10 tane içmek istedi canım, o kadar içtim, derken 2-3...Şimdi evde hiç içmiyorum, işte zaten içmiyorum, öğle yemeklerinden sonra bazen 1 tane...Arkadaşlarla dışarı çıkarsak bir akşamda yarım paket de içebiliyorum, çünkü canım öyle istiyor, sonra 1 ay hiç içmeyebiliyorum, çünkü canım istemeyebiliyor.Bu zevkten neden kendinizi mahrum ediyorsunuz ki?Sonuçta size keyif veriyorsa için, ama kararında için.Sonuçta sigara bu arkadaşlar, canlı bir obje değil ki yakanıza yapışıp iç beni diye tuttursun.Bütün olay insanın kendi kafasında bitiyor.Kafanızda bitirmeden içmeyi bırakamazsınız.Bugün keser, yarın tekrar başlarsınız.Önemli olan sigaranın kendinden kaçmak değil, her köşe başında satılıyor lanet şey, kaçamazsınız.Önemli olan size sigara içirten nedenlerden kaçmak...ve eğer sigara sizi değil de siz sigarayı kontrol edebilirseniz en keyiflisi bu.