shell den yakıt aldım

başımdan geçenleri anlatayım yorumunu siz yapın...
her zaman opet te yakıt alırım hep de aynı istasyondan... bi ara ferrari veriyolar diye shellden aldım yakıt ve ilk 100 liralık alışverişten sonra marşa basınca arac çalışmadı... hiç bir ses gelmedi... bi kaç resetlemeden sonra motor elektroniği arızası yandı ve ben istasyonun ortasında kala kaldım... bi beş on dakika bekledikten sonra ise hiçbir şey olmamış gibi calıştı... ferrari kampanyasının arasında boşalan depoyu az bir miktar opet ED ile besledikten sonra tekrar bi 100 liralık daha shell den aldım ve sonuç gene aynı... bunu üzerine kampanya da bitmiş olduğu için shell den uzaklaştık... bu arızanın kaynağının yakıt olup olmadığını anlamak .ç.n opel servise gittiğim de yakıt değil CİM Modülü denilen bir parcanın arzasına bağlı olduğunu söylediler ve bunu değiştirdiler... PO ya gelince bir sefer Vmax cıkınca bir sefer de Uçak yakıtı diye tanıttıkları europa dizel çıkınca aldım yakıt ve opet ten aldığım yakıtla yaptığım mesafeden %10 daha az gitmem ve aracın hantallaşması üzerine bir daha almaz oldum... Opet e gelince bayramda aracıma almış olduğum yakıtın içerisinde su bulunduğunun servis tarafından beyan edilmesi üzerine opet e şikayette bulununca geldiler incelediler ve böyle bir problemin olmadığını bildirdiler... ama onlar da resmi sonucu 17 gün geçmiş olmasına rağmen iletmediler... sonuç opet ten memnunum ama al birini vur ötekine desek de dogrudur

arkadaşlar benim yaşadığım ilde suriyeden benzin getiriyorlar ve 1.7 ytl den satıyorlar. şimdiye kadar hiç kullanmadım ama burda 2007 toyota avensislere bile bu benzini kullanıyorlar acaba kullansam bi sorun çıkarmı

sorun çıkar çıkar yani..... Benim tavsiyem total , bp ve ankaradaki carrefour karşısı Jandarma vakfına ait olan PO var orası iyi. Totalden alınca araba cidden daha fazla yol yapıyor

bende genelden shellden almaya çalısıyorum ama bu yorumlarından bazılarına günlük hayatta rastladım. ben bir sorun yasamadım. ayrıca shell den alıyorsanız 97 derim. shell 95 sorun yapabliyor.
Shell'in ( ayrıca PO ) 95'ini yetkili servisler bile önermiyor. Yetkili servisten bana önerilenler arasından devamlı Opet'i tercih ediyorum. Uzun yolda denk gelmezse total veya BP. Şimdiye kadar Opet'ten dolayı bir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar bu söyledikleriniz marka ile değil istasyon sahibi ile alakalı bir durum. İstasyon sahibi kafaya koymuşsa benzinden başka herşey satabilir. Malesef denetimler çok zayıf. Tankerler istasyona gelinceye kadar başka yerlere uğrayabiliyor. Adamlar herşeyin çözümünü bulmuşlar.

Düşünsenize bu ülkede yılda 18 milyar dolarlık kaçak akaryakıt satılıyor. Kimler alıyor dersiniz.

Arkadaşlar bu söyledikleriniz marka ile değil istasyon sahibi ile alakalı bir durum. İstasyon sahibi kafaya koymuşsa benzinden başka herşey satabilir. Malesef denetimler çok zayıf. Tankerler istasyona gelinceye kadar başka yerlere uğrayabiliyor. Adamlar herşeyin çözümünü bulmuşlar.
denetimler bilindik markalarda hiç de zayıf değil... uydu dan denetimli sistem gibi bazı mevzular hayata geçti geçeli gayet de güzel denetimler yapılabiliiyor... yeter ki satan kişi denetim için otomasyonun kurulmuş olduğu depodan yakıt çıkarsın size... hani reklam da da var ya köstebek düşünce tankın içine bas bas bağırıyor alarm sistemi işte bu sistem opet te ve total de yıllardır var... po ise sağlam reklamını yapıyor o kadar... esasında lider konumda olan opet ama herşey pazarlama taktiklerine de bağlı tabi...

Geri