shell den yakıt aldım

arkadaşlar depo bitince tekrar PO dan alacam.ses kesilirse shell i arayıp şikayet edeceğim.ses kesilmezse bize servis yolu gözukecek

SHELLDEN benzn almayın

Arkadaşlar, kuzenimin sorento'suna shell den mazot alıodu, benim tavsiyem üzerinde, ama araç 2 ay önce arıza yaptı, zorlayınca yolun ortasında stop ediodu, servise gittik 1000 ytl masraf çıkardı, sora benim tanıdığım bi ustaya götürdük arabayı, aracın mazot deposunuu açtığımızda, sinileri hoplatıcak görüntüyle karşılaştık, mazot çeken pompanın tüm çevresi kurşun gibi bi maddeyle kaplanmıştı, deponun dibi hep o maddedendi, ve araç istisnalar hariç shell den başka yerden mazot almamışlardı,,,, Biz O maddeyi poşete koyup shell e götürdük ve onlarla alakalı bi durum olmadığını sölediler, kavga gürültü çıktık, artık yolda kalsam dahi SHELL DEN BENZİN MAZOT ALMAM!!! HEPSİNİ GEÇİORUM MARKETİNDEN BİLE ALIŞVERİŞ YAPMAM!

Bu Arada Bu Kötü Shell İstasyonu, İstanbul/Üsküdar/Libadiye caddesindeki shell dir...

bende genelden shellden almaya çalısıyorum ama bu yorumlarından bazılarına günlük hayatta rastladım. ben bir sorun yasamadım. ayrıca shell den alıyorsanız 97 derim. shell 95 sorun yapabliyor.

benim bildigim ıslık sesi turbonun devreye girmesiyle gelir dmekki shell den alınca turbo devreye girdi :)

bence shell e devam

7-24 PO :rock :rock :rock

shell in 100 oktanı var.uzın yolda mutlaka bunu kullanırım coşturuyor valla makineyi.(tabi cüzdanıda)

o ıslık sesini benm arabada da duyuyorm senin gibi devirlenince kesiliyo.ben pek önemsemedim araba yüksek devir istiyo diye düşündüm.ama bi göstermek de yarar var haralde.acaba her dizel kullanananda var mı?

Geri