shell den yakıt aldım

cerenimo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar simdiye kadar hep yakıtı PO dan alıyordum dün shell den aldım. bu gün arac 1750 deviri gecince hafif bir ıslık sesi geliyor.1.2. viteste ve bos ta iken deviri arttırınca ses yok ama 3. viteste devir 1750 yi gecince baslıyo ses sizce yakıttan mı yoksa turbo boruların da falan sorun mu var

Aldığın yere göre değişebilir ben de shell kullanıyorum ve memnunum.

shell iyidir ama...

kanımca yakıtla alakalı değil...

araçta yakıt değişikliğinden dolayı olabilir.uzun süreli başka marka yakıt alınca vede sonradan yakıtı başka bir markalı alınca olabilir belkide. aracı sıfır alıdığım için shell'den benzin aldım ve aynı istasyondan benzin almaya devam ettim.daha sonra araç zor çalışmaya arada teklemeye başladı.servise götürdüm aracı ve aracın boğazı kurum bağlamış vede su çıkmıştı.ondan sonra bir daha shell'e lastiğimi değdirmedim.yaklaşık bir senedir opetten aynı istasyondan alıyorum benzinimi ve hiçbir sorun yaşamadım.

Son düzenleme:
Ben de hep PO dan alırdım ama en son shell den aldım ( gecen ay) hem senın gıbı ses geldi hem de yolda stop etti
aradım shell i ornek aldılar falan ama temız cıkmıs benzınleri
ben o gunden beri PO ya devam

PO ile shell kullanıyorum maşallahı var arabanın nazardan saklasın

""Bu konu cidden muallakta bence..
Ben hep shell den alırım bize yakın oturan arkadaşımsa (onunda aracı opel) PO dan alır..Ben sıkıntı yaşamadım ancak o shell den aldığı benzinden sonra aracını çalıştıramamış.Servisten gelen kişiler benzinin kötü olması ile ilgili sorun olabileceğini shell ile ilgili böyle problemlere sık rastlandığını belirtmiş :confused: Yani anlamadım aynı istasyondan 1,5 senedir ben alıyorum bişe olmadı...""

Daha once 1750 devirden sonra turbodan gelen islik sesiyle ilgili topic acmisdim.Daha sonra bu ses cok daha fazlalasdi, o zaman mazotdandir diye ustunde durmadim.Servise goturdum aracimi, turbon arizalanmis dediler.
Parcanin degismesi gerekiyor simdi.

Arabayı aldığımdan günden beri Shell'den alıyorum yakıtı, çok şükür bi problem çıkmadı. Ben memnunum

Geri