SFİ GSİ'mı ?--306 GTİ'mı sizce hangisi....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce pistte 0-400m

• GSİ'mı...

Oy: 78 69.6%
  • GTİ'mı..

Oy: 34 30.4%

• Kullanılan toplam oy
    112
Kardeşim çok geçmiş olsun ya :(:( Bu nasıl bir aksiliktir?Sonuçta makine işte,olabiliyor maalesef böyle şeyler.Masraf çok ağırmış,5 tutacak galiba :( GSI olsaydı 350-400 e aslan gibi çakardın Mahle pistonları işte ama sağlık olsun kardeşim
Mahle piston demişken bir soru sorayım yavuz kardeş.ben motoru yaptırırken mahle piston önermişti usta.ama samsunda mahle piston bulamadık gotze taktık.gotzeler hakkında ne biliyorsun arıza verirmi?mahle gm nin orijinal pistonumu?teşekkürler...

hayırdır harun gecmıs olsun ....

geçmiş olsun haruncum her güzelin kusuru vardır 306 n varsa parcası pahalı bunun da kusuru bu malesef

çok geçmiş olsun...

harun geçmiş olsun üzüldüm cana gelmesin kardeşim kendine iyi bak bu tarz arabalara ne olursa nazardan oluyor

306 uzunda alır bence 3. viteste sapıtıyor diye biliyorum :D

geçmiş olsun haruncum her güzelin kusuru vardır 306 n varsa parcası pahalı bunun da kusuru bu malesef

çok geçmiş olsun...

eyvallah berat malesef öyle parçası çok pahalı

harun geçmiş olsun üzüldüm cana gelmesin kardeşim kendine iyi bak bu tarz arabalara ne olursa nazardan oluyor

sağ ol osman abi nazar bana değiyor
ama benimde nazarım çok güzel değer renkli gözlü olduğum için o yüzden sakınıyorum

306 uzunda alır bence 3. viteste sapıtıyor diye biliyorum :D
evet 3 biraz sapıtık bir vites
çok fazla uzunda olmasada 306 alıyormuş.

denerız :D bakalım sonuclar ne cıkıcak aslarlar gıbı osmanın arabası var 120 bınde denetırız onunkıyle bakalım ne cıkıcak :D

Geri