Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tane kocaman bir ayıcık. :D

Bir tane kalp şeklinde kutusu olan çikolata.

Ve çiçek.

Not: Ayıcık yerine swatch'dan çok şık bir saatte olabilir.
burak bu ayı ve kalp şeklinde çikolata fantazisi çok eskide kaldı. yani ben senn yaşındayken bu moda son dönemlerini yaşıodu. şimdi elektronik eşyalar revaçta. tel,mp3,laptop çok paran varsa plasma lcd de olur:D he bide ismi lazım değil bilişim mağazasında çalışırken bi kız dvd rw almıştı kasaya takılan cinsten bide hediye paketi yaptırmıştı.

abi hediyenin iyisi kötüsü olmaz bu kadar düşünmeyin.. niye bunu aldın diyecek hali yok ya:D.. hosuna giden ucuz güzel manalı bişi al :D fazla dert etme

Bence En güzel hediye sarılıp Seni Çok Seviyorum demektir neden para harcıyoruz ki yeter onlara bu hemde duygusal :D

Bence En güzel hediye sarılıp Seni Çok Seviyorum demektir neden para harcıyoruz ki yeter onlara bu hemde duygusal :D
bencde para tuzağı bunlar. gerçek sevgi maddeye değil maneviyata dayanır. arkadaşlar böyle yılbaşı, sevgililer günü vs para tuzağı, duyguları sömürmekten başka bsy diil. yani bu günlerde kendini hediye almak zorunlu hisseden insanlar var ama içinden ne zaman ve ne gelirse almak daha güzel.

"Yılbaşı çokta özel bir gün değil arkadaşlarrr,,bence minik şeker şirin hediyeler ve keyifli bir tebessüm aracı hediyeler seçilmeli...Bir arkadaşım tanesi 3TL den şekilli butik kurabiyeler yapıyor..Ben bir kutu içinde sipariş verdim 15 TL ye çok güzeeell görünümlü şık bir hediye oldu.

kurabiye1.jpg

kurabiye3.jpg

kurabiye4.jpg
Öneri kurabiyelerden güzel. tebrikler.;)

ben hediyemi aldım . Kız arkadaşımın kullandığı,piyasadan kalkan bi parfüm var. Armani SENSİ ben şansımın yardımıyla buldum ve aldım. Gördüğünde çok sevinecektir eminim.

Hala alamadıysan kırbaç ya da beyzbol sopası al yenge onunla ne yapacağını bilir :)

dun aldım. zara ya gırdım ve cok guzel bır kazak aldım. ve cok begendı. bır gun oncesınden verdım. sabırsızım :D

föndü yapılan zamazingo yanınada şekilli bir çükületa yılbaşı için güzel hediye...

Geri