Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hediye 1 2 hediye 1 2

Bir tane kocaman bir ayıcık. :D

Bir tane kalp şeklinde kutusu olan çikolata.

Ve çiçek.

Not: Ayıcık yerine swatch'dan çok şık bir saatte olabilir.

demesi kolayyy. 21 ocak da da dogumgunu var. o zamanda mini cooper alırım yılbaşı gıbı gereksız bır gunde bunları alıyorsam

demesi kolayyy. 21 ocak da da dogumgunu var. o zamanda mini cooper alırım yılbaşı gıbı gereksız bır gunde bunları alıyorsam

Offf.. Sende benim gibisin.

Benim 18 aralık yıl dönümü,sonra yılbaşı. Sonra 28 ocak doğum günü. sonra 14 Şubat sevgililer günü. :D O zaman yılbaşı için büyük bi ayıcık yeterli bence. Ben Bursa'da baya büyük bi ayıcığı 20 liraya almıştım. :)

burası ıstanbul.. mavi cinssss

sevgilin mi vaar derdin var diye boşuna dememişler :D siz işi bilmiyorsunuz özel günler(!) yaklaşırken bi süre ayrı kalalım diyeceksiniz :D o gün geçince tekrar bir araya geleceksiniz :P :D

sevgilin mi vaar derdin var diye boşuna dememişler :D siz işi bilmiyorsunuz özel günler(!) yaklaşırken bi süre ayrı kalalım diyeceksiniz :D o gün geçince tekrar bir araya geleceksiniz :P :D

Özel günler bitmiyo ki. :D

Bende netbook aldım.al diyeceğim yılbaşı,sevgiler günü,doğum günü,yetmedi anneler gününe kadar idare et.satıcı bu aralar full erkekler alıyor dedi,bayanların hegomonyasına döndü bu özel günler.

Geri