Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bend earacımı senkronize edemiyorum. (2004 astra club). yarım kontakta hemen basıyorum düğmelere. Senkronize oluyor ama araç dışına çıkıp düğmelere basınca kapılar kilitlenmiyor. Yani senkronize bi işe yaramıyor sanırım...
ne yapabiliriz bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...
opellerin kumandlarının lehimleri zamanla atıyor atan lehimi yaptıktana sonra kontağı aç açma veya kapama dğmelerine 2-3 sn basın kumanda çalışır eğr çalışmazsa tech 2 ile tekrar programlanır(bunlarda olmadı kumandanın yenisi alınacak)
benim bugüne kadar biri otomatik vitesli 2 tane 97 model vectra cd, yine otomatik vitesli bir tane 2000 model vectra 2.0 cdx ve şuanda kullanmakta olduğum 2000 model 2.5 İ V6 Sport otomatik vitesli araçlarımın hepsinde bu senkronizasyon vardı ama hangisinde obd II var yada yok bilmiyorum açıkçası...
benim bugüne kadar biri otomatik vitesli 2 tane 97 model vectra cd, yine otomatik vitesli bir tane 2000 model vectra 2.0 cdx ve şuanda kullanmakta olduğum 2000 model 2.5 İ V6 Sport otomatik vitesli araçlarımın hepsinde bu senkronizasyon vardı ama hangisinde obd II var yada yok bilmiyorum açıkçası...