Şarj Dinamosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irfan2005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seni yanlış bilgilendirmek istemem ama arabanın tüm elektrik aksamı düzeldi diyebilirim tabiki nekadar çok elektrik okadar çok güç. şarj dinamosu olmadan arabayı 20 metre götüremezsiniz bence taktır arkadaşım farkı görürsün. soruna cevap performansı etkiliyor arabam daha rahatladı gibime geliyor. opellere tahminim 100a dinamo takıyor fabrika. sende benim gibi 150a al tak. ama üstünden çıkan dinamonun yerine uyması lazım anladınmı. bosh marka al.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim, şarj dinamosunu listenin başına aldım, maddiyatı düzeltir düzeltmez bununla ilgilenicem...

Eyüp01 arkadaşım 150a lik şarj dinamosu araca zarar vermezmi? Benim de 93 vectra a 1.8 aracım var fanı açtığım zaman tekleme yapıyor servisim şarj dinamosundan dedi akünün amperi düşüyormuş. Bende normal değerlerinden yüksek amperli bir dinamo alsam araca zarar verirmiyiz. Lütfen ustalarımdan cevap bekliyorum.

ben yeni deiştirdim dinamoyu. remy die bir marka orjinalinin aynısı ama gm etiketli olmayanı. toplamda 300 liraya mal oldu bana...

merhaba arkadaşlar benzer sorun bende var 2 gündür. ilk olarak akü lambası yandı ama aracın marşında sorun yoktu ilk seferde çalışıyordu. Birgün sonra da akşam işten eve gitmek için yola çıkınca bu defa da farların ve göstergelerin sönük yandığını fark ettim ardından abs ışığı yandı söndü ve sonra da direksiyon sertleşti eve zor zahmet gidiyordum ve son olarak da hava yastığının lambası yandı. Sonunda eve varmıştım ama şimdi ne yapıcam onu bilemiyorum, bu halde servise kadar götürebilirmiyim acaba? Neyse yarın servise gidebilirsem sonucu burada yazarım artık. herkese iyi yolculuklar.

Aku isigi yanip sonmeye basladi gecende trafikde yandi direksiyonu cevirmekde cok zorlandim. dogru servisin yolunu tuttum dinamo degisecek dedi. ama yanip sonuyor sadece yandiginda direksiyon sertlesiyor ama sonunce lamba hersey normal calisiyor. Neyseki arastirdim yenisi burda 70pound dediler. bakiyorum hala cozum ariyorum kendim cikarip soktum temizledim geri taktim suan bi problem yok gibi gorunuyor ama biraz fazla ses yapmaya basladi dinamo. bilyalarina zarar mi verdim yoksa icinde biryerde yag vardi da ben mi temizledim bilmiyorum. ses cok yapiyor:(

"Merhaba arkadaşlar;

tatilde başlayan bir iki tekleme sonunda aracımın iyice çekişinin düşmesi ile sorun haline geldi.Aracımda tüp var bu yüzden kontrol için oraya götürdüm benzinde bi kaç tur attıktan sonra aynı sorunun benzinde de olduğunu gördük.Araç ilk çalışmada zor çalışıyor gibi sık sık tekliyor sonra biraz daha az sıklıkla bu teklemelerle devirden düşüyor hızlanmıyor...Şarj dinamosundan muhtemel denildi?? Ama ne akü ne başka hiç bir arıza ışığı yanmıyor? Şarj dinamosunda ki sıkıntı bu söylediklerime neden oluyormu ? (araç 1.4 gls corsa 2000 model )

:sorry::sorry:

şarj dinamosunda delco remy nasıl bir marka orjinal mi?

Geri