Şarj Dinamosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irfan2005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kullanılmış alternatör 200 ytl satıyorlar

Son düzenleme:
opellere üniversal dinamolarda var 100 a....
bosch marka 120 a lerde var

Son düzenleme:
benimde şarz dinamosu bozulmuştu,çin malı buldum 115 ytl ye taktılar.15 gün sonra oda bozuldu.sonra orjinal çıkma buldum.7 ay oldu tık yok

Arkadaşim Forumda Yeniyim Bendede Opel Vectra 93 Var Galiba şarj Dinamolarindan çekeceğimiz Var

Bende şöyle bi soru sorayım ustalara, arabamda nasıl bir şarj dinamosu var bilmiyorum ama eğer şarj dinamosunu kapasitesi yüksek olanla değiştirirsek, klima açıkken oluşan performans düşmesini azaltabilirmiyiz. (Astra H 1.3 cdti)

Benim Vectrada 70a şj Dinamosu Vardi Bu Konu Beni Baya Bir Uğraştirdiği Için Dinamolari Yapip Satan Bir Yaşli Tecrübeli Dedenin Yanina 150 Amper Bosh Marka Dinamayi Taktirdim Kurtuldum. Arabanin Lambasina Da çalişmasinda Herşeyinde Farki Gördüm. Ve Dinama Meselesini çözdüm Artik Aküde Klimada Benden Korksun 150a Dinamom Var

Yazmayi Unutmuşum Arabadan çikan 70 Amper Dinamomu 100 Ytlye Aldi 150 Amperide 250 Ytl Ye Verdi Bana Yani Fark Olarak Sadece 150 Ytl Verdim Dinamoya Tanidik Bi Elektirikciyede Taktirdim

Benim Vectrada 70a şj Dinamosu Vardi Bu Konu Beni Baya Bir Uğraştirdiği Için Dinamolari Yapip Satan Bir Yaşli Tecrübeli Dedenin Yanina 150 Amper Bosh Marka Dinamayi Taktirdim Kurtuldum. Arabanin Lambasina Da çalişmasinda Herşeyinde Farki Gördüm. Ve Dinama Meselesini çözdüm Artik Aküde Klimada Benden Korksun 150a Dinamom Var

Klima açıkken oluşan performans kaybında bi değişiklik oldumu acaba ???

seni yanlış bilgilendirmek istemem ama arabanın tüm elektrik aksamı düzeldi diyebilirim tabiki nekadar çok elektrik okadar çok güç. şarj dinamosu olmadan arabayı 20 metre götüremezsiniz bence taktır arkadaşım farkı görürsün. soruna cevap performansı etkiliyor arabam daha rahatladı gibime geliyor. opellere tahminim 100a dinamo takıyor fabrika. sende benim gibi 150a al tak. ama üstünden çıkan dinamonun yerine uyması lazım anladınmı. bosh marka al.

sarj dinamosu icin normal fiyat bende aralıkta degıstırdım buna ek olarak alternator dıot tablosu da degısmıstı onunla gecmsı olsun.

Geri