Şarj Dinamosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan irfan2005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar klimayı bir kaç saat kullandım ve akü lambası yanıp yanıp sönmeye başladı. Dolayısıyla servisin yolunu tuttum. Şarj dinamosu bozulmuş dediler. 250 YTL fiyat çıkardılar. Bu fiyat normal mi?

diyot ve konjektöre baktılarmı öncee

normal abi geçen seni benim şarj dinomosu bozulmuştu,servisten dediler ki kontağı açarken klima düğmesi açık olmasın dediler.kapatın snr marşa basın dedıler..bide tesisat ve klima fazla gelebilir dediler..

normal abi geçen seni benim şarj dinomosu bozulmuştu,servisten dediler ki kontağı açarken klima düğmesi açık olmasın dediler.kapatın snr marşa basın dedıler..bide tesisat ve klima fazla gelebilir dediler..
klima düğmesi açık iken marşa basıldığında ne oluyormuşş yanlış bilgi veriyorlar sizlere eğerki klima düğmesi açıksa marşa basıldığında klima çalışmaz motor rolenti devrine gelir sonra çalışır hemen devreye girmez yanii şarj dinomasıda düşük amper taklmışsa ondan yanıyor yükü kaldırmıyor 120 amper olması gerekiyor.

dinamolarda sanırım kömürler oluyor onlar değişebilir daha az maliyetle. ustalar daha iyi bilir.

Tansu usta zaten diyot ve konjektör değişecekse 250 yoksa komple değişecekse 450 civarında tutar dediler. Fiyat normal mi

benim clionun kide ölmüştü çıkma buldum bi tane temiz yarı fiyatından az..

çıkma şarj dinamosu almakda bi fikir yani

yeni değiştirdim 250 ytl ye komple diyot yanmış dediler tamir edersek aşağı yukarı işçiliğiyle aynı fiyata gelir değiştirirsek işin daha çabuk hallolur dediler bende değiştirdim

kardeş bosh marka 0 şarz dinamosu bizde 250 ytl surieden geliyor geldi ama ben degişmedim 1 metre kablo ile çözüldü sorun..Nasıl mı
şarz dinamosundan aküye gelen kabloya bak kalın oldugunu görürsün ama bu şarz dinamosuna gelinceye kadar 2 ye ayrılıyor altta bu durumda o gördügün kalınlık ince olarak şarz dinamosuna geliyor bunun da güzü yetmiyor aküyü doldurmaya ölçtük biz falan filan işte benim usta 4 ay önce bunu yaparak işi halletti arabamda tesisatta var yani hemde yüklü bi ses sitemi...Sen yaptırmışsın gerçi de başına gelecek olan arkadaşların da bilgisi olsun...saygılarımla

Geri