şanzuman yağı

arslanamca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın altında bi yağ sızıntısı vardı usta kartel contasındardır dedi değiştirdik ama yine devam etti altını yıkadıktan sonra 3 5 gün bin dedi bindik yine vardı bu seferde şanzumandan kaçırıyo daha önce işlem görmüş contasını iyi takamamış dedi acaba bu sıvı conta için otomatik şanzumanı söktürelimmi bişiy olmaz dedi eksildikçe ekleriz dedi ...bi zahmet akıl

kaça mal oldu karter contasını degiştirmek

şanzuman At ise zor bi iştir .

tansugurler' Alıntı:
şanzuman At ise zor bi iştir .
:good:

abi kartel contasını işçilik dahil 40 ytl verdim aradanbir hafta sonra rot ayarına girdim aracı yeni aldık diye altına baktığımda sızıntı devam ediyodu ustaya gittik yine söyledik oda bi altını daki korumalıı sökelim altını sıcak suyla yıkatalım dedi iyi dedik yıkattık bir hafta sonra geldedi c.tesi günü arabayı ustaya bıraktım telefon etti ve şanzumandan kaçırdıını söyledi çokmoralim bozuldu eve işe gittim sabah işten eve dönerken bi suyuna bakayım dedim bir de ne göreyim yağ kartelin üstünde sanırım yağ müşürü ordan sızdırıyo

contayı 40 ytl ye değiştirdi sonra c tesi günü gittimbıraktım arabayı buseferde şanzumandan kaçırıyo dedi acayip moralim bozuldu ama sabah suyuna bakmak için kaputu açtığımda kartel üstünde bişiy vardı sanırım yağ müşürü yıkatıldığı için temiz duruyodu ordan sızdırıyomuş arkadaşlar görünce sevindim ilginize tşk ederim

şanzımanı sakın söktürme ben söktürdüm içim acıdı arabayı öyle görünce zavallı araba sanki kamyon altına girmişte bir daha kendine gelemicek gibi duruyor . satmak en iyi cözüm zarar ederim diyorsan yağ ekle kullan çok kaçırıyorsa şanzıman sökülecekse illa sökükken arabayı görmeye gitme .

,,

40ytl vedim contası na işçilik dahil ama sızıntı devam etti edimya sonra c.tesi günü yine bıraktım arabayı şahzuman dedi bu segerde ordan kaçırıyomuş güya.. ama sabah baktığımda şanzumanın üstünde yağ müşürü sanırım ordan kaçırıyomus çok sevindim valla

Geri