Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G e n ç l e r!!! B e n d e g e l d i m a d a d a y i m t e s a d ü f e b a k yaw:) h a d i t o p l a n a l i m s i z d e n h a b e r b e k l i y o r u m...... S a y g i l a r ...

.ali maşallah abdullah gül gibisin..ne zaman nerde olacağaın belli değil..ararız seni duruma göre..

..bu arada mutlu abi haftasonu buluşsak ii olur sanki..sayımız war gibi..hazır alide gelmiş....

valla sorma ne zaman gelsem bı bulusma yapıyoruz ınsaallah mangal partisine de yetişirm:=)

bende varım hemen arayın sakın bensiz bişey yapmaya kalkmayın sakaryayı başınıza yıkarım :-)

abı ben sızden haber beklıyorum salıya kadar bulusalım...

Arkadaslar merhaba bende sakaryadan katiliyorum foruma insallah tanismak nasip olur bi sekild

Sefa tekrar hoşgeldin....İnşallah tanışmak nasip olur... Buluşmalarda haberleşmek için önceki sayfalarda mail adresleri ve tel numaraları mevcut...İstediğin heran ulaşabilirsin...

Çağrı bugün arıyacaktım senii ama sabah fabrikadan aradılar gel sevkiyat var diye bugün çalıştım yanii..Neyse Ali'de gelmiş :D inşallah bu pazar buluşuruz artık...Telefonlar açık olsun...Aşkın'ı mutlaka arayalım ben tırstım :D :D Ayrıca Erhan bişey olursa banada haber veririsiniz demişti....

+1 haber bekliyorum ekin otoya baskın verebiliriz insignia dest sürüşü için

..olsun mutlu abi,pazar daha kalabalık bişekilde toplanırıs...aşkın abi toprağım nası olsa,....bi aksilik çıkmassa pazar günü toplanalım...yarın geceye kadar bu sayfada netleştirmiş olurus ama genee pazar sabahı telefonlaşarak nihai kararı wermiş olurus inşallah...

Geri