Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar benim gibi konturlu hattını faturalı hatta cevirmek isteyen olursa Erhan'ile haberleşebilir...Yarından itibaren bayilik alıyor ve bu işlemleri yapmaya başlıyor..Haberiniz olsun.... :D Evet reklamlar bitti... :D Nerde kalmıştık :D

Ali çağ bilgisayar çağı ihmal etmeye gelmez.... :D

yahu Mutlu hafta sonlarında ne yapıyorsun istersen buluşalım biryerde laflarız biraz.

Olur Aşkın ben bu hafta Perşembe,Cuma,C.tesi,Pazar müsaitim...Buluşalım nerde istersennn...Gelmek isteyen varsa buyursun...Yalnız Perşembe gece,Cuma gece ve duruma göre c.tesi biraz işim olabilir ......Telle haberleşiriz...

Bir ıslama köfte yiyemedik
Yıllar önceydi özledik tadını

İnşallah yolumuz düşerde bir uğrarız güzel Sakarya'ya

Allah Razı Olsun
Mutlu Kardeşim

Nisan ayında Kocaeli'ye gitme projem var
Oradan da Sakarya'ya geçerim

Uğrar ve Sakaryalı Opelcilerle bir tanışırım İnşallah

Sevgiller

Köfteler sizden ama (şaka, şaka)

:D :D Canın sağolsun abii hayırlısıyla sen gel yeter... :D

..ahali bi toplanma şekline ne dersiniz..sakarya tayfayla burda istişare edelim de haftasonu toplanalım...

..ahali bi toplanma şekline ne dersiniz..sakarya tayfayla burda istişare edelim de haftasonu toplanalım...

Evet Çağrı'ya katılıyorum bana uyar...Gelmek isteyenler tel açabilirler..Muhabbet ederiz bir mekanda....Cadde Boza olur,Akm olur v.s. başka bir yer olur...

Arkadaslar merhaba bende sakaryadan katiliyorum foruma insallah tanismak nasip olur bi sekild

Geri