rölanti ve motor sorunu halloldu.Diğer eksiklikler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eZeL..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eZeL..

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncedende yazmıştım aracım conta yakmıştı ve üst kapağı yaptırmaya vermiştik kapak taşlanıp subaplar ve iticiler değiştirilmişti ustam herşey ii olsun kafan rahat etsin dedi ve ateşleme sistemini buji ve buji kablolarını bobinide değiştirdik egr'yi temizledik boğaz kelebeğini temizledik carbon clear yaptık manifoltu temizledik manifolt contalarını değiştirdik derken bi baktık ki komple yapmaya başlamışız elden geçirmediğimiz parça kalmadı araç çıktığı gün herşey iiydi fakat rölantide oynama vardı ve araç titreme yapmıştı titreme sorunu pis gazdan yada benzindenmiş onu hallettik ve rölanti sensörünüde bugün değiştirdim anlık tüketim miktarı 0.8'e düştü ve araç ii duruyor şuanda baktım ki herşey değişti araç iyi oldu koltuk döşemelerini ve kapı yanlarını deri döşemeye verdim.Deri yakar diye orta kısmı kumaş yanları deri kullanmaya karar verdik.
diğer eksiklerimide söyleyip aracı komple temize çekmek istiyorum bundan dolayı sizlerle paylaşmak istedim...
Kapılarımı açtığımda kapı altı ampüller yanmıyor fakat bagajı açtığımda kısık bi şekilde yanıyor bunu tam nasıl aktif edebilirim?
Ön farlarımın içi çok fena leke olmuş far dışı temizde far içi berbat bi şekilde onu nasıl temizletebilirim?
İyi bir korna taktırmak istiyorum tok ve iyi bi ses veren sizce ne taktırmalıyım?
Disklerimi 3 kez değiştirmeme rağmen hala fren yaptığımda titreme var bunu nasıl çözebilirim?
Son olarakta eskiden kumandadan kapama tuşuna basılı tuttuğumda camlar kalkıyordu şimdi kalmıyor onu nasıl ayarlayabilirim?
Bu sorunlarıda hallettikten sonra araç komple temize çıkmış olacak ve daha iyi tat verecek sizlerden ricam bu eksiklikleri nasıl en iyi şekilde tamamlaya bilirim fikir verebilirmisiniz?

Bu işlemler ne kadar yedi?

Bu işlemler ne kadar yedi?
1200 Tl kapı ve koltuk
180 Tl buji kablosu
40 Tl buji
210 Tl bobin
220 Tl iticiler
120Tl Üst kapak contası
180Tl subap
40 Tl gayd
240Tl kapak taşlama vs.
250 Tl rölanti sensörü
220Tl motor işçiliği
150Tl yağ ve filtreler
60 Tl ön düzen
680 Tl işçilikle beraber komple vites mekanizması
130 Tl çift egzoz çıkışı başlığıyla beraber
100 tl kapı yanlarına ve ön kaputun ucuna kağıt kaplama taş izleri ve çizikleri kapamak için.
panjur kaplama 20Tl
çizilmez cam filmi 100Tl
Aslına bakarsanız tam 1 hafta içinde araca yaptığım bütün masraflar bunlar hepsini not haline aldırdım toplamda 4140 tl gibi bi rakam ediyor ama araç bayağı rahatladı ve kendine geldi...

Ömer baya bir emek verilmiş... güzel günlerde ağız tadı ile aracını kullanmak nasip olsun. Ama bu işlemlerden anlaşılan araç baya hırpalanmış...

Ömer baya bir emek verilmiş... güzel günlerde ağız tadı ile aracını kullanmak nasip olsun. Ama bu işlemlerden anlaşılan araç baya hırpalanmış...
aslında varya abi aracın hiç bir şekilde hırpalanma durumu yoktu garajda yatıyordu uzun yola çıkıyodu sadece bakımlarıda düzenli yapılıyordu yani o şekilde sürsen rahatlıkla seni bi 3 4 sene götürürdü yağ su değişerek nerden estiyse ustanında gazına geldik çektik temize fotoları felan atacam herşeyi komple bittiğinde...

Konunun takipçisiyim Ömer ;)

Geri