renault euro ncap

bence aynen öyle zoru başarmış,aynılarını birçok firmada yapardı demişsin yüksel,neden yapmıyorlar o zaman?neden aynı başarıyı gösterip reklamlarını yapmak istemesinler?hangi firma istemezki?bence zoru başarmış,daha hiçbir firmanın çarpışma testlerinden bu sonuçlar çıkmadığına göre zoru başarmış demektir

yüksel ben zoru başarmış derken şöyle demek istedim..
zoru başarmış çünkü 10 farklı modelde de 5 yıldız almayı başarmış,
zoru başarmış çünkü bir önceki modellerdeki NCAP test sonuçları da ortada..
zoru başarmış çünkü buna önem vermiş ve bu yönde ilerlemeye çalışmış..

ve başarmış... ben tebrik ederim Renault mühendisleri ve tüm çalışanlarını...

başarıyı alkışlamak gerek..

şunu da tekrar belirteyim yanlış anlaşılma olmasın. NCAP da 5 yıldız alması Renault ile yapılacak HER kazadan minimum zarar ile çıkılabileceği anlamına gelmiyor.
ve Opel'in güvenlik donanım ve teknolojilerine hiç bir lafım yok... Sana sonuna kadar katılıyorum Yüksel, sadece farklı açıdan bakıyorsun konuya, bu konuda da haklısın, bu yaklaşımla ben de aynı şekilde düşünüyorum, ama dediğim gibi konu Euro NCAP da Renault'un başarısı ve 10 modeliyle 5 yıldıza sahip Renault ailesini Euro NCAP daki bu başarısından ötürü tebrik etmemiz gerekiyor.

bence aynen öyle zoru başarmış,aynılarını birçok firmada yapardı demişsin yüksel,neden yapmıyorlar o zaman?neden aynı başarıyı gösterip reklamlarını yapmak istemesinler?hangi firma istemezki?bence zoru başarmış,daha hiçbir firmanın çarpışma testlerinden bu sonuçlar çıkmadığına göre zoru başarmış demektir
yukarıdaki yazımı tekrar okursanız neden yapmadıklarını anlarsınız kısaca açıklarsak satış politikası bakın bmw z4 hala 4 yıldız ama her yapılan makyajda güvenlik arttırılıyor şuan opel modellerinbe yeniden çarpışma testi yapılsa inanın bana tüm modeller en yüksek puanları alıcaktır

yüksel ben zoru başarmış derken şöyle demek istedim..
zoru başarmış çünkü 10 farklı modelde de 5 yıldız almayı başarmış,
zoru başarmış çünkü bir önceki modellerdeki NCAP test sonuçları da ortada..
zoru başarmış çünkü buna önem vermiş ve bu yönde ilerlemeye çalışmış..

ve başarmış... ben tebrik ederim Renault mühendisleri ve tüm çalışanlarını...

başarıyı alkışlamak gerek..

şunu da tekrar belirteyim yanlış anlaşılma olmasın. NCAP da 5 yıldız alması Renault ile yapılacak HER kazadan minimum zarar ile çıkılabileceği anlamına gelmiyor.
ve Opel'in güvenlik donanım ve teknolojilerine hiç bir lafım yok... Sana sonuna kadar katılıyorum Yüksel, sadece farklı açıdan bakıyorsun konuya, bu konuda da haklısın, bu yaklaşımla ben de aynı şekilde düşünüyorum, ama dediğim gibi konu Euro NCAP da Renault'un başarısı ve 10 modeliyle 5 yıldıza sahip Renault ailesini Euro NCAP daki bu başarısından ötürü tebrik etmemiz gerekiyor.
sayfalardır bu anlatılmaya çalışılıyor.kabullenememek ne kötü birşey

Son düzenleme:
abi zaten renault 5 yıldızı almış neden kabullenmeyeyim neden böyle diyorsun :sorry:

YükseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeL :D Yeter yahu yolacam şimdi gelip seni haa :)

bizim komşu astra g ile kaza yaptı geçen hafta araba full doluyken fena kaza yapmış araba pert oldu ama sadece bi kişinin kolu kırılmış başka hiç bişey yok kimsede

kızmayın Yükselciğime :) kardeşim haklı...
bu arada yüksel bi ara görüşelim artık yaww.. Akhisar'a yerleşince daha zor olacak zaten :S

yok yükselcim ayıp ediyorsun;)ama renault nun yaptığı reklamlara fasafiso, güvenlik testlerinde topladığı yıldızlara şans, aynı sonuçları birçok alman firmada alabilirdi demenden kabullenemediğin sonucunu çıkarıyorum

aynen 60 km hızla git anadolla vur yıne bısı olmaz:) o renault 5 yıldız almıs ama bu demek deglkı mersoyla renault birdir..100 kmyle gomsunler bakalm..mersoyla renaultun farkı o zaman ortaya cıkar:) euro ncap lere fazla bakmayın..ama su da var orda 4 yıldız almıs araba zaten teneke sayılr:d gerci cok fazla sey var..msla navaralar saglamdı ama hava yastıkları gec acıldıgı ıcın 1 yıldız almıstiii

Geri