iyi de yüksel şimdi opel renault kıyaslaması yapmıyoruz kiopel in kullandığı güvenlik ekipmanları aktif ve pasif tüm sistemler tartışmaya değmez.. gerçekten çok iyi, zaten motor ve yürüyen aksama laf söylenemez
![]()
ama burada bir gerçek var ki Euro NCAP gibi bağımsız ve alanında en iyi olan bir kuruldan tüm modelleri ile 5 yıldız alabilmeyi başaran Renault'u ve bu başarıyı getiren tüm çalışanları tebrik etmek gerek.. emeğe saygıdeğil mi ama?
tabi bu demek değil ki Renault ile yaptığımız kazadan mümkün olan en iyi şekilde kurtulabiliriz..![]()
aynen. başka firmaya bu test farklı km de yapılmıyorki! test aynı test. adam bangır bangır reklam yapıyor şimdi. kolay iş değil. hem de hiç değil. farklı bir konuya da yazmıştım. geçen 15 gün avrupadaydım. renault ile ilgili önyargılarım olmasına rağmen bayağı şaşırdım. yollar renault dolu. hele hele almanya da! çamurluklarda plastik kullanmaya başladıklarında bi tarafımızla güldük heriflere ama adamların nerdeyse tüm modelleri 5 yıldız alıyor şimdi. tebrik etmek lazım.