Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ouzhn06 link' Alıntı:Bu jantları arayıpta bulamıyorum. Yazlıkları değiştircem 18 yapcam ama bulamiyorm bu janti. Nerden temin edebilirz acaba? REIS38 bi el ativer ya![]()
Kardeş İvedik Organize Sanayiyi gezmen lazım orada vardı. Sahibinden.com da ilanını görmüştüm ama şimdi bulamadım.ouzhn06 link' Alıntı:Bu jantları arayıpta bulamıyorum. Yazlıkları değiştircem 18 yapcam ama bulamiyorm bu janti. Nerden temin edebilirz acaba? REIS38 bi el ativer ya![]()
erkanaksoy06 link' Alıntı:Kardeş İvedik Organize Sanayiyi gezmen lazım orada vardı. Sahibinden.com da ilanını görmüştüm ama şimdi bulamadım.
Ivedige bakayim eger bulamassam ftertezzek'in verdigi ilandan alcm@ftertezzek link' Alıntı:
ouzhn06 link' Alıntı:Bu jantları arayıpta bulamıyorum. Yazlıkları değiştircem 18 yapcam ama bulamiyorm bu janti. Nerden temin edebilirz acaba? REIS38 bi el ativer ya![]()
@ftertezzek link' Alıntı:
DERSİMLİ link' Alıntı:Eline kouluna sağık Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin benimde aklımda yapmayı planladığım şeyler var ama hiç zamanım ve keyfim yok inşallah bende yakın zamanda yaptıracağım. bunlar ortalama kaça mal oldu size?
ouzhn06 link' Alıntı:Ivedige bakayim eger bulamassam ftertezzek'in verdigi ilandan alcm