puntonun belirli aktarma problemleri var ani hızlanmalarda çekişte aksaklıklar var ve çatır çutur sesler geliyor hemde kullandığım tüm puntolarda mevcut yanlız normal puntodan bahsediyorum yani grandeden değil motor kısmına gelirsem 1.2 60hp kesinlikle yetersiz gerçekten 75 hplik corsaya geçince 1.2 corsadan 1.6 astraya geçmiş gibi oluyorsunuz corsa alt takım ve aerodinami bakımından çok daha üstün bunu size anlatsamda kullanmadan anlayacağınız sanmıyorum beni yanlış anlamayın lütfen böyle söylememin sebebi kimsenin inanmaması kullananlar bilir 170 180le gidersiniz ama sanki 80 90 la gidiyormuşsunuz gibi kusursuz aerodinamisi sayesinde yola inanılmaz şekilde oturuyor yani 170 180 de ani manevra yapmak için asla düşünmezsiniz ki çok kez yapmak zorunda kaldım hiçte tedirginlik hissettirmiyor yani dizginler hep elinizde kesinlikle korkucak bişi yok şehiriçinde oldukça kıvrak daha öncede yazdım corsa 1.2 kullanan araçtan zevk alması için tek başına kullanmalı 4 5kişi olduğu zaman performansı düşüyor easytronicli corsalarda ise çok kişi varken şanzıman bazen kararsız kalabiliyor motora yüksek devir çevirttirebiliyor ama hızlı kullanımlar ve sakin şehiriçi trafiğinde kesinlikle gerekli easytronic , ses konusunda punto kullanın sonra corsaya geçin nedemek istediğimi çok iyi anlarsınız corsa inanılmaz sessiz puntoda ise tabiricaizse heryerden ses geliyor motor sesi fazlaca şanzıman diferansiyel allah ne verdiyse tüm sesler içeride corsa kesinlikle çok kaliteli bu konuda lütfen beni kesinlikle yanlış anlamayım corsa aracım var diye yazmıyorum bunları