Piyasada Satılan Benzin Katkı Maddeleri Hakkındaki Yorumlarınız

Efkan ATALAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese merhaba;

Piyasada çoğunlukla benzin istasyonlarında satılan benzin katkı maddeleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

İşe gerçekten yarıyorlar mı? İşe yarıyorlarsa marka tavsiyeniz? Yoksa sadece bir aldatmaca mı?

Son düzenleme:
İhtiyacın varsa işe yarar elbet. Mesela oktan yüksetlmek gibi. Ama 1.6 motor için gerek olacağını sanmam..

Kakıya vereceği paraya 95 oktan olacağına 98 oktan al aynı hesaba gelmiyormu.

Arkadaşlar herkese merhaba;
Piyasada çoğunlukla benzin istasyonlarında satılan benzin katkı maddeleri ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?
İşe gerçekten yarıyorlar mı? İşe yarıyorlarsa marka tavsiyeniz? Yoksa sadece bir aldatmaca mı?
Yol üstü istasyonlarda genelde piyasa işi diye tabir edilenler oluyor, o nedenle su gidericiler harici gerisi sanki hikaye. Kaliteli firmaların ürünlerine lafım yok. Araç eski model ise 98 değil de 97 oktan daha mantıklı.

ben astram a 95 oktan koymaya devam ediyorum ne öneririsiniz?

wurth benzn katkısı var enjeksiyondaki pislikleri falan temizliyor dizeller ve benznliler için ayrı ayrı..ben dizel katkısı kullanıyorum ve cok memnunum 15 ytl satılıyor benznlıklerde ve 25 litrelik yakıta boşaltiliyor gayet iyi.

yeni konu açmayım dedim (konu tarihinin farkındayım)
çekilişten (yetkili servis aracılığıyla) yakıt katkı maddesi kazanmıştım yani para verip almadım
resimdeki ürün;

lead-substitute-petrol-additive-250ml-bottle-57436.jpg

geçen sene nisanda aldım ve kullanmadım. sizce kullansam faydası-zararı olur mu?

wurth benzn katkısı var enjeksiyondaki pislikleri falan temizliyor dizeller ve benznliler için ayrı ayrı..ben dizel katkısı kullanıyorum ve cok memnunum 15 ytl satılıyor benznlıklerde ve 25 litrelik yakıta boşaltiliyor gayet iyi.

enjektör temizleyici katkıyı belli bi yaşın üstündeki motora koyarsan araçta yağ yakma sorunu varsa bunu arttırabilir.
aklınızda olsun.

Geri