peugeot 307 (2) makyajlı

78669630wd3.jpg

Hüfff :)
Gerçekten çok komik:) ama bu tür resimler orta sınıfın en iyisi olarak kabul edilen vw golf içinde yapılmıştı.. herkez bilirki araba sıfırda olsa biraz da şans işidir.:pon:

ya dengesiz diyoalar bunlara bide acayip arazalar yaptıklarını bende duydum

407 içinde sadece ucak pisti için binilecek bi araç diyoalr normal yolda bile içedekiler rahatsız oluymus çok sarsıntılı acayip diyolar

hissiz bi araba daha çok minivan karakterinde diye biliorum kullanmadım ama 308 kullandım heralde 307 308 den iyi değildir ayrıca pug lar türkiye yollarında sık sık alt bakım a girmek zorunda kalıolarmış

çabuk ön takım eskitiyo bide sürüş pozisyonu çok yüksek , kasası da tipsiz

bi ara sıfırı 31 civarıydı o dizelin en son ellerinde kalanlardan olandı... ayrıca sorun her ataba çıkartır böyle şeylere aldanma 307 bence güzel bir araç

Gerçekten çok komik:) ama bu tür resimler orta sınıfın en iyisi olarak kabul edilen vw golf içinde yapılmıştı.. herkez bilirki araba sıfırda olsa biraz da şans işidir.:pon:

özellikle benznli motor makyajsız 307 ve 4.nesil golf arızalarıyla ünlü bir araçtı:)yan apartmandaki komşunun 307sine kaç kez yardım çağırdığını ben biliyorum:)arka süspansiyonların parçaları da ülkemiz şartlarına uygun üretilmediğinden nispeten çabuk dağılmaktadır bunun gibi şeyler.bence 23-24e satılır temiz arabaysa.....

307ler yakıt acısından falan beğendiğim bi arabaydı. ancak cok sık arıza yapması nedeniyle bayağı soğudum. kullananları coğu memnun değil

307 ler sorunlu araba uzak durmanı tavsiye ederim...

yani genel olarak pejolara karşı bi antisempati var sebebini bilemiyorum halbuki satış grafikleride çok yüksek toplamda
satıs grafıklerı peugeot dan yuksek olan bı araba var.renault...:)

benim düşünceme göre peugeot ve citroen para verilecek araba değil.

Geri