Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten çok komik ama bu tür resimler orta sınıfın en iyisi olarak kabul edilen vw golf içinde yapılmıştı.. herkez bilirki araba sıfırda olsa biraz da şans işidir.on:
hissiz bi araba daha çok minivan karakterinde diye biliorum kullanmadım ama 308 kullandım heralde 307 308 den iyi değildir ayrıca pug lar türkiye yollarında sık sık alt bakım a girmek zorunda kalıolarmış
bi ara sıfırı 31 civarıydı o dizelin en son ellerinde kalanlardan olandı... ayrıca sorun her ataba çıkartır böyle şeylere aldanma 307 bence güzel bir araç
Gerçekten çok komik ama bu tür resimler orta sınıfın en iyisi olarak kabul edilen vw golf içinde yapılmıştı.. herkez bilirki araba sıfırda olsa biraz da şans işidir.on:
özellikle benznli motor makyajsız 307 ve 4.nesil golf arızalarıyla ünlü bir araçtıyan apartmandaki komşunun 307sine kaç kez yardım çağırdığını ben biliyorumarka süspansiyonların parçaları da ülkemiz şartlarına uygun üretilmediğinden nispeten çabuk dağılmaktadır bunun gibi şeyler.bence 23-24e satılır temiz arabaysa.....