performans nasıl artar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yaw adam sormuş 2.0 aldırcaksınız zorla adama... yapılabilecek neyse onu söyleyelim dimi ama... 1.6 ile 2.0 arasındaki farkı sormamış yani...

arkadaşım bendede 1.6 vectra var , alalı 7 ay oldu ve ben de çekişinden memnun değildim. öncelikle carbon clean sonra boğaz kelebeği ve egr temizliği , şu an arabam eskiye göre çok çok daha iyi çekişi falan bayağı değişti sana tavsiyem yazdıklarımı yaptırman .

teşekkür ediyorum. benim için para hesabı yapan arkadaşlar; hesabımızı biz yaparız merak etmeyin, ilk opelim, aracımdan memnunum, sadece yapılabilecekleri öğrenmek istedim. böyle kalsa dahi memnunum. herkese teşekkürler.

ethembozkurt arkadaşım teşekkür ederim. nerde yaptırdığını ve bunların maliyetini yazarsan sevinirim.

bence ılk olarak karbon temızlıgı yaptır,katalızor ıptalı, performans egzoz.egr valf ıptalı,kutu ıcı fıltre,dahada ılerı gıdebılırsın ama malıyet artar:D

S.a Corsa38 dedikleri ii güzeL ama birşey sölemek istiyorum belki kızabilirsiniz ama KAtalitik konvertör iptali yapmak bence çok kötü bişiy Emisyon değerleri bakımından ayrıca yakıt bakımından ...1.cisi atmosfere gereğinden fazla HC CO2 vs. zehirli ve bi o kadarda çevreye önemli zarar veren gazlarlarla kuşatıyor...bunu sölememim sebebi çevreci olmamız gerekirken bazı durumlarda bu olayı es geçiyoruz bence performans için başka yollara başvurmak gerekir ayrıca arkadaşlar katalik konvertör iptal olsa dahi fazla bi güç artışı beklemeyin ...2. olay ise aracınızın fazla yakıt sarfiyatına sebebiyet verir... yazmamın sebebi çevremize sahip çıkmak kimse yanlış anlamasın saygılarımla....

bence çok ciddi yarışlara girip yarrışmayacaksan ki (yarışmayacaksın da zaten) kendi arabanın orjinal halide yeter sana memleketin yol durumuna göre.bence gerek yok ama görsel olarak aksesuar taktırabilirsin örnekleri çok zaten.

kardeş . boğaz kelebeği ve egr yi kendim temizledim. 1 litre benzinle, carbon clean ise hasköyde shelin yanında bosch car servisine 50 ytl ye yaptırdım.

S.a Corsa38 dedikleri ii güzeL ama birşey sölemek istiyorum belki kızabilirsiniz ama KAtalitik konvertör iptali yapmak bence çok kötü bişiy Emisyon değerleri bakımından ayrıca yakıt bakımından ...1.cisi atmosfere gereğinden fazla HC CO2 vs. zehirli ve bi o kadarda çevreye önemli zarar veren gazlarlarla kuşatıyor...bunu sölememim sebebi çevreci olmamız gerekirken bazı durumlarda bu olayı es geçiyoruz bence performans için başka yollara başvurmak gerekir ayrıca arkadaşlar katalik konvertör iptal olsa dahi fazla bi güç artışı beklemeyin ...2. olay ise aracınızın fazla yakıt sarfiyatına sebebiyet verir... yazmamın sebebi çevremize sahip çıkmak kimse yanlış anlamasın saygılarımla....
Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras temiz bir dünya olmalı.
:alkis: :alkis: :alkis:

performansı arttırman için ilk başta egzantrik milini değiştirmen lazım ayrıca ekzostu değiştirmen lazım hava filitresiylede oynayabilirsin ama bu tür şeyler yakıt tüketimini arttırır. en güzeli performans çipi taktırmandır. perforfans çipiyle 0-40 hp artışı kazanabilirsin

1.6 için ucuz bir maliyetle fazla performans beklemeyin. Ucuz yollu işlemlerle 3-5 beygir elde edebilirsiniz. Daha fazla bir güç istiyorsanız 2.0 derim. Hem daha ucuza hem orjinali bozulmamış bir aracın sahibi olursunuz.

+1.

Geri