Dün akşam sevgilim ile Kartal daki Koçtaş'a gitmiştik. Çıkışta otoparkta arabaya doğru yürümeye başladık. Hemen çıkış kapısının orda sol tarafta boş bir park yeri vardı. 2006 model bir honda civic yaklaştı. Geri geri park etmek için arabayı biraz ileri aldı. Geri vitese takıp yavaş yavaş girmeye başladı. Tam o sırada eski model bir skoda favorit hondanın ters yönünden aynı boşluğa girmeye başladı. Honda o kadar korna çaldı skodada tın yok. Honda taktı geri vitese verdi gazı skodanın sürücü tarafında girdi arabaya. Skoda neye uğradığını şaşırdı. Skoda o darbe ile birde yan taraftaki arabayada vurdu. Yanlarından geçerken hondanın içindeki adama baktım. Adam sinirini alamamış olacak ki direksiyona vurup bağırıyordu kendi kendine. Skoda zaten şoktaydı.
Ve işin en kötüsü. Honda nın arka tarafında bir küçük çocuk ve annesi vardı. Çocuğun gözyaşları ve ağlaması içimi parçaladı. Ya ne olursa olsun isterse küfür etsinler vs. ama çocuğuma eşime bu duruma getirmem gider başka park yeri bulurum. Yazık o küçücük çocuğa. Yanlız olsam sadece beni etkilese olay belki ama eşin çocuğun söz konusu iken iki kere düşünmeli insan.
Umarım bu tiplerle bu şekilde muattap olmam.
Ve işin en kötüsü. Honda nın arka tarafında bir küçük çocuk ve annesi vardı. Çocuğun gözyaşları ve ağlaması içimi parçaladı. Ya ne olursa olsun isterse küfür etsinler vs. ama çocuğuma eşime bu duruma getirmem gider başka park yeri bulurum. Yazık o küçücük çocuğa. Yanlız olsam sadece beni etkilese olay belki ama eşin çocuğun söz konusu iken iki kere düşünmeli insan.
Umarım bu tiplerle bu şekilde muattap olmam.