Park yeri yüzünden bu kadar olur mu??

öfkeyle Kalkan Zararla Oturur

Bizim mahallede bi öküz vardı bi zamanlar devamlı bizim apartmanın girişine arabasını bırakıp gidiyo.Ben kendi aracımı dahi bırakmam yemin ederim.Çünkü giren çıkan,bisikleti-motosikleti olan adamlar var,bebek arabası falan;zor oluyo girmeleri.Neyse önce sileceklerini kaldırdım,baktım tınmıyo herif.Bilgisayardan yazı çıkarttım''Apartman girişine park etme''diye sileceğine taktım baktım hala araba orda.En son kafam attı ve ağzımdan çok büyük yemin çıktı ama bi daha koyarsa baştan sona çizecem harbiden.Ama ne hikmetse adama malum mu oldu nedir bi daha görünmedi ...

mdellal' Alıntı:
Bizim mahallede bi öküz vardı bi zamanlar devamlı bizim apartmanın girişine arabasını bırakıp gidiyo.Ben kendi aracımı dahi bırakmam yemin ederim.Çünkü giren çıkan,bisikleti-motosikleti olan adamlar var,bebek arabası falan;zor oluyo girmeleri.Neyse önce sileceklerini kaldırdım,baktım tınmıyo herif.Bilgisayardan yazı çıkarttım''Apartman girişine park etme''diye sileceğine taktım baktım hala araba orda.En son kafam attı ve ağzımdan çok büyük yemin çıktı ama bi daha koyarsa baştan sona çizecem harbiden.Ama ne hikmetse adama malum mu oldu nedir bi daha görünmedi ...

:kop: :alkis: tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.ziya paşam negüzel demiş

hayatta yapamam heleki çoçugum varsa yapabilecegim şey o alış verişi iptal ederim yada dışarı park ederim ama ne aileme nede arabama zarar vermem

slmmm

ya aslında düşününce ben hak veriyorum civic kullanan gözü kara abimee.ben kaç defa direksiyonda cellat olmak katil olmak istedimde engelledim kendimii.kaç defa arabayı çıkarayım üzerine dedimde parasızlık engelledi beniii.tabii ki kabul edilir değil yazdıklarım.ama benim yaşama hakkıma tecavüz varsa ben dayanamam kardeşşş.bizim ülkede herşey öğrenilir ama insanlıkk asllaaa(insan olmayanlar içinnn...)

Haklısın ama o anki piskoloji diyorum belki aynı durumda bizden biri olsa yapardı dıye dusunuyorum gecen gun biri kamyonetle benım aracın onune park ederken ustune resmen cıkmıs acaip cizikler ve kırmızı boya cıkmıs bi gordum krize girdim neyse cilalıya cilalıya kollarım koptu gecen gun yıne bi kamyonet onune ufak arac zor girer adam hala oraya girmeye calısıyor ozelıkle indim yanına bekliyorum dokunsun die allahtan dokunmadı gecenkı cızıklerın faturasınıda ona cıkarcaktım artık adama neler yapabılcegımı kestıremıyorum cok cahil insanlar var malesef trafikte bencil adam onune atlıyor umrunda degıl sol serıtı kapamıs gidiyor selektor yapıyorsun sankı ona degıl hic ustune almıyor sınırlenıyorsun bu sefer sagdan giriyorsun bide saf saf yuzune bakmazmı insan deliriyor ben o vurana hak verıyorum ıyı yapmıs bı dagada ınsanları kagle almasını ogrenır

Aslında para gani olacak. Bu tip durumlarda direkt çarpacaksın adamın arabasına. Sonra atacaksın önüne 200-300 YTL artık ne kadar hasar verdiysen.
"Git yaptır"
diyeceksin.
"Ama dönerken insanlığı da araba kullanmayı da öğrende gel"
diyeceksin.

CengoCenk' Alıntı:
Aslında para gani olacak. Direkt çarpacaksın arabasına. Sonra atacaksın önüne 200-300 YTL artık ne kadar hasar verdiysen.
"Git yaptır"
diyeceksin.
"Ama dönerken insanlığı da araba kullanmayı da öğrende gel"
diyeceksin.

aslında bazen bende hayal ediyorum al eski bir anadol kamyonet,yap full kasko, böyle tiplere dal bodozlama kafadan, sonra in pardon ya fren tutmadı de, kıl et....

ama olmuyor işte, efendiliği bırakamıyor insan.sonra ailen var, bir tanıdık görse ne der diye düşünüyorsun

olayın üstünden 2 gün geçti ben hala aşırı sinirliyim aslında orda adamı yerin dibine sokacaktım ailesinin yanında ama ah ulan ah... pişman oldum şimdi arabamı yolun ortasına koyduğum için arabalar arkamada dizildi... olmasaydı gösterirdimde ben ona anyayı konyayı

olcak şey değil valla ya insanları anlamak zor valla yazık...:(

Geri