Park yeri yüzünden bu kadar olur mu??

İnsanlıktan nasibini almamış saygı,terbiye nedir bilmeyen o kadar çok insan varki..Bide bunların arabalarına binip şehir trafiğini mahfetmelerine gerçekten çok sinirleniyorum.Sinirleniyorum ama elden ne gelir...Hele hele istanbulda o kadar zorki...Bırakın park durumlarını tek şeritli yolda veya sokaktan ana caddeye çıkışlarda diğer arabaya yol vermemeyi yiğitlikten sayan insanlarla dolu yollar..

ALLAH AKLI BAŞINDA İNSANLARA SABIR VERSİN...

Arkadaşlar ben yinede sabırlı olmayı tavsiye ediyorum haydi mal bi şekilde telafi edilirde can telafi edilmez şöfor koltuğuna oturunca herşeyden sıyrılmak lazım arabayı çizmek kalkıp adamı dövmek çözüm değil toplumca sakin olmalıyız artık bu devirde yol vermedin diye adamı bıçaklayıp denize atabiliyorlar neticede eline geçen ne??
yıllarca hapishane çürümüş bir hayat geride yalnız kalan bir eş bir çocuk vs. uzatılır gider
toplumca başkasına saygılı olmak zorundayız hiç birşey yapamıyorsak en azından opelciler olarak bizim bu şekilde davranmalıyız ve davranmayı öğütlemeliyiz .....

exilegs sen en doğrusunu yapmışsın belkide o kişi artık aynı hareketi bir daha yapmaz ve ona bir insanlık dersi vermiş oldun öfkenin kimseye faydası olmamışki sana olsun ;)

whiteman' Alıntı:
Arkadaşlar ben yinede sabırlı olmayı tavsiye ediyorum haydi mal bi şekilde telafi edilirde can telafi edilmez şöfor koltuğuna oturunca herşeyden sıyrılmak lazım arabayı çizmek kalkıp adamı dövmek çözüm değil toplumca sakin olmalıyız artık bu devirde yol vermedin diye adamı bıçaklayıp denize atabiliyorlar neticede eline geçen ne??
yıllarca hapishane çürümüş bir hayat geride yalnız kalan bir eş bir çocuk vs. uzatılır gider
toplumca başkasına saygılı olmak zorundayız hiç birşey yapamıyorsak en azından opelciler olarak bizim bu şekilde davranmalıyız ve davranmayı öğütlemeliyiz .....
:good: :rock :good: :rock :good: :rock +1

bakıyorumda arkadaşlar biraz delilik yapma gibi bi egilim içindeyiz
hiç gerek yok bu tür hareketlere hasmını tanımadan girdigin savaştan galibiyet beklenemez kim kim oldugu ne kadar akıllı ne kadar deli oldugu belli olmaz bu konular çok oluyor cinayetler işleniyor ölende olsak degmez öldürende olsak degmez
sakin ve seviyeli olmakta fayda var he teksiniz eyvallah vuruşun ama ama karşı tarafın yada sizin aileniz varsa aman diyim sakın hee

artık mafya özentisi suç işleme özentisi çok fazla olan bi nüfüsumuz var
ve dahada önemlisi siz elinizi kaldırırken üzerinize bi şarjör mermi boşaltan dengesizler var aman dikkat edelim

öfke gelirgöz kararır öfke gider yüz kararır. ötesi yok

Millete mafya diyoruz ama maaşallah bu sitedede baya bi adam dövmeye öldürmeye meraklı adam var. Arkadaşlar sakin olun, vatanınız elden gidiyor bu kadar sinirlenmiyoruz. Bir park yeri için bizi hergün birbirimize düşürmeye çalışanlar varken, birbirimizi yemenin ne anlamı var. Birbirimize en çok Birlik beraberlik ve anlayış göstermemiz gereken günler yaşıyoruz. Aynı kanı taşıyoruz. herkes kuyumuzu kazmaya, medya basın ve binbir türlü yolla Türk'ü Türk'e kırdırmaya çalışıyor. Bizde pişman olacağımız fındık kabuğuna sığmayacak şeyler için birbirimize caka satıyoruz.
Artık kendimize dönmeli dünyaya Ahlak ve Saygı öğreten Atalarımızın yolundan gitmeliyiz.

cok ayıp

Geri