Park yeri yüzünden bu kadar olur mu??

allah hepimize sabır versin trafikte zor abii anlayışlı ve sağduyulu olmak lazım

alpasch' Alıntı:
birde bence o honda söförü yanlisliklada yapmis olabilir,o sinirle 1e takiyorum diye geriye takip gazi köklemistir. su trafik insanin sinirlerini cidden bozuyor
Yok yanlışlıkla değildi. Hatta civic gaza daha fazla körükleyerek skodanın sürücü kapısından sol ön tamponuna kadar çize çize arabanın arka tarafını içeri soktu. İşlem tamamlandığında civic in sürücü kapısı ile skodanın sürücü kapısı birbirlerine değiyordu. Anlayacağınız iki arabanın da sol tarafları haşattı son durumda.

insanın sabırlı olması lazım ama şimdi böle söyliyebiliyorum anca aradan kaç saat geçince...o an aklıma gelince hakkımı yedirmek tepem yine atıyor...

olabiliyor bazen bu tür tatsızlıklar ama adam park etmeye çalışıyosa sen ne diye girion oraya

bu nasıl bir hırs abi yaaa arabalara da yazık çocuğada yazık ama demekki hondanın şöförü önceden başka bişe kızmıştı yoksa adam niye canım hondayı dağatsın değil mi??

Bu tip durumlarda birden bu kadar sinir olmaz sorunlu biri değilse,muhtemelen o adam zaten sinirlidir.Cinleri tepesindeyken bu durumla karşılaşınca film kopmuştur.Kendimden biliyorum :)

evet oluyor ondan dolayi adamın tepesi çok atıyor sinir eden tipler çok oldugundan arabamda hertürlü ateşli silah,patlayıcı madde,delici alet ve sopa bulundurmamaya çalışıyorum....Hondacı da baya beklemiş sanırım ki tepesi atmış haklı olabilir ama genede çoluk çocugu var yanında sabır demesi lazımdı...

bir kaç şey üst üste gelince böyle basit şeylerde de patlayabiliyor insan...

kötü bi olay ama anlık sinir işte.hakim olmak lazım bende benzerlerine akamall de şahit oldum.ben çıkıyodum başka bi araç bekliyodu çıkmamı sinyal veriyodu gireceğini belli eder cinsten.çıktım şak diye bi palio cu girdi.adam indi levyeyle dağıtacaktı palioyu zor tuttum dedim gerek yok belaya sokmaya başını biton yer var sen haklısın ama haksız durumu düşme dedim.benim ankamall maceralrım birmez.2kolon arasına hoyrat parkedip 2 araç zor sığdıranlara uyuz oluyom.3araçlık yeri 2 araç kaplıyo hemd palio:):):)

Geri