telekom ömür boyu özelleştirilmedi 20 yıllık dikkatinizi çekerim yapılan yorumlar bunun eşliğinde yapılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devlete sırtını dayamak diye bir terim vardır..Girersin bir devlet dairesine..Ya işe gidersin..Canın istemezse gitmezsin..Her ay alırsın takır takır maaşını..Canın sıkılırsa başka bir işede girersin..Ama diğer taraftanda maaşın gelir...Ondan sonra devlet çalıştığın yeri satışa çıkarır..Ondan sonra eylem yapıp kendini yakarsın fabrikanın kapısının önünde...Böyle çok adam biliyorum işe gitmeden maaş alan..Bilirsinki özel sektör devletin çiftliği değil..Adamı yatırmazlar öyle..Ya adam gibi çalışırsım yada koyar kapının önüne...
telekom ömür boyu özelleştirilmedi 20 yıllık dikkatinizi çekerim yapılan yorumlar bunun eşliğinde yapılsın
Zaten devlet sektörü özel sektör gibi yönetilmediği sürece özelleştirmeler devam edecektir..Master yapmış işsiz kaynıyor ortalık bırak ünv. bitirmişini...Butür adamları yerleştir tepeye ver yetkiyi yada avrupadan dünyanın herhangi bir yerinden getir bu işin ulemasını ver yönetsin..Ama cumhuriyet tarihinden beri sen devletin en büyük kurumlarının başına dayı oğlu hala kızı bilmemne geçirirsen orası zarar da eder batarda...Bu iradeyi gösterebilecek bir hükümetin gelebileceğine inanmadığım için satılsın diyorum zaten her yer..
Vakıfbank reklamlarına bak mesela...Türkiyenin en çok kar eden bankasıymış..Nasıl peki ? Devlet desteğiyle...Emeklinin,memurun,işçinin devletin parası devlet bankalarında..Ondan sonra vakıfbank kar ediyor..Git bak 20 sene önceki parçalanmış bilgisayarlar kullanılıyor halen..Kurumsallık adına hiç bir şey yok...Çeksin bakalım devlet elini eteğini vakıfbanktan ziraatten kaç ayda batıyor...
doğru ben bir ATATÜRK birde hitler istiyorum bu ülke için.ikiside çok gerekli...Bir ATATÜRK daha gelmedikçe biz çok bekleriz burak daha...