Özelleştirmeye EVET!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayrıntıya girmeyeyim diyordum ama durum onu gerektiriyor.
Tekel zamanında Tekirdağ, Nevşehir, Diyarbakır, İstanbul ve İzmir olmak üzere 5 adet Rakı fabrikası vardı.Şu anda Diyarbakır, İstanbul ve İzmir fabrikaları devre dışı bırakılmış durumda, sadece Tekirdağ ve Nevşehir fabrikaları faal.Hatlar modernize ve optimize edildi, kapaside de gayet yeterli durumda.Sizce Tekel özelleştitilmemiş olsaydı 5 tane verimsiz fabrikayla üretime devam mı edilirdi, yoksa aynı operasyon yapılır mıydı?
Devletin veya özel sektörün, kaynaklar sınırlı arkadaşlar.Verimli kullanmak lazım.

Abi belki konu dışı ama sende ikinci kez tekel diye girince dayanamadım.sen şunu söyle bana 70lik portakallı bindoğa yollarmısın bana bi kasa.kapağı flan özürlü basılanlar oluyomuş.çöpe atmayın günah bana yolla:D

Abi belki konu dışı ama sende ikinci kez tekel diye girince dayanamadım.sen şunu söyle bana 70lik portakallı bindoğa yollarmısın bana bi kasa.kapağı flan özürlü basılanlar oluyomuş.çöpe atmayın günah bana yolla:D

Tekel olsa neyse de Mey İçki, yani özel sektör olunca kibrit çöpünün hesabı tutuluyor.Biz bulamıyoruz ki sana göndereyim. :)

Erman abicim gecen getirdiğinn votka cok güzeldi...:)
Aynı tadı bulamadım hiçbiryerde
tekrar teşekkür ederim:D:D

Tekel olsa neyse de Mey İçki, yani özel sektör olunca kibrit çöpünün hesabı tutuluyor.Biz bulamıyoruz ki sana göndereyim. :)

bu arada geçen aldığımız binboğanın kapağı açılmadı bıçakla kapağı parçaladık elimizi kesecektik.dava açsak kazanırdık valla:)

Erman abicim gecen getirdiğinn votka cok güzeldi...:)
Aynı tadı bulamadım hiçbiryerde
tekrar teşekkür ederim:D:D

Hade len sana bişey getirmedim de Sivas'a giderken götürmüştüm bişeyler. :)

bu arada geçen aldığımız binboğanın kapağı açılmadı bıçakla kapağı parçaladık elimizi kesecektik.dava açsak kazanırdık valla:)

Kapakları ben almıyorum, beni alakadar etmez. :D
Şaka bir yana, ürünlerde danışma hattının numarası var, her türlü şikayet ve memnuniyetinizi oradan bildirebilirsiniz.Ben çıkıyorum telefona. :D

Hade len sana bişey getirmedim de Sivas'a giderken götürmüştüm bişeyler. :)
yüzsüzlük ettik azar yedik:D...
tamam abi tamam bişey istemez sadece bi büyük yahuu:o:)

bu arada itirafıda aldık sivasa var bize yok öylemiiiiiii...
Ankaraya ne zaman geliyosun abi?
seni bu sefer güzel ağırlıcam söz:D:D

yüzsüzlük ettik azar yedik:D...
tamam abi tamam bişey istemez sadece bi büyük yahuu:o:)

bu arada itirafıda aldık sivasa var bize yok öylemiiiiiii...
Ankaraya ne zaman geliyosun abi?
seni bu sefer güzel ağırlıcam söz:D:D

Tekirdağ Altın Seri ayarlarım bi tane hep beraber içeceksek.;)

Kapakları ben almıyorum, beni alakadar etmez. :D
Şaka bir yana, ürünlerde danışma hattının numarası var, her türlü şikayet ve memnuniyetinizi oradan bildirebilirsiniz.Ben çıkıyorum telefona. :D

bindoğa redapple.yollarsan içeriz abi:)ama şaka biyana ben bıraktım.bahar şenliğinden bahar şenliğine içiyorum artık.hem vodka hakkında kötü söylemler var:D

bindoğa redapple.yollarsan içeriz abi:)ama şaka biyana ben bıraktım.bahar şenliğinden bahar şenliğine içiyorum artık.hem vodka hakkında kötü söylemler var:D

Evet, Vodka hakkındaki söylemleri ben de biliyorum.Eğer doğru olsa Rusların soyu tükenirdi. :D

Geri