otomatik bagaj açma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar nekadar üşengeçsiniz: )
Kolayı var evlenin hatuna söyleyin açıp kapasın.
Çocugunuz varsa daha da kolay olur.

Arkadaşlar nekadar üşengeçsiniz: )
Kolayı var evlenin hatuna söyleyin açıp kapasın.
Çocugunuz varsa daha da kolay olur.

9 sene evlilikden sonra yemeği zor yaptırıyoz sen bagaj açtır diyon. sen başarıyosan helal olsun.

evet ikincisi çok zekice ve basit adamlar motorlu amortisör gibi bir şey yapmışlar çok zekice

vectralarin makyajli sw cosmolarinda direk var bu sistem dügmeye basiyosunuz sonuna kadar aciliyor dügmeye basiyosunuz geri kapaniyor ve acilma kapanma sirasinda cok hassas el ayak sikistirmiyor bence harika bir olay..

9 sene evlilikden sonra yemeği zor yaptırıyoz sen bagaj açtır diyon. sen başarıyosan helal olsun.
abi bitirdın beni helal olsun yaa :kop::kop::kop:
vectra b lerin bagaj kapagi cok hafif onlarda bu işlem daha basit hb zor gıbı hıdrolık bagaj amatsoru olsa iş cok kolay ;)

Son düzenleme:
abi bitirdın beni helal olsun yaa :kop::kop::kop:
vectra b lerin bagaj kapagi cok hafif onlarda bu işlem daha basit hb zor gıbı hıdrolık bagaj amatsoru olsa iş cok kolay ;)

senide görücez... o zamanda böyle gülücenmi acaba. yıllar önce polat abi böle dediydi dicen. bizim anadoluda bi hikaye anlatılır. ilk geceden kedinin bacağını parçalamak gibi bişi. aslında bunu 5 senede bir yapacaksın yada 5 senede bir karıyı değiştireceksin.

bu arada benim bagaj kapağında amacım "kumandaya basıp açılan ve bir daha basıp kapanan bir sistem. ama galiba arabayı sattım gibi birşey. kısmetse bir dahakine.

senide görücez... o zamanda böyle gülücenmi acaba. yıllar önce polat abi böle dediydi dicen. bizim anadoluda bi hikaye anlatılır. ilk geceden kedinin bacağını parçalamak gibi bişi. aslında bunu 5 senede bir yapacaksın yada 5 senede bir karıyı değiştireceksin.

bu arada benim bagaj kapağında amacım "kumandaya basıp açılan ve bir daha basıp kapanan bir sistem. ama galiba arabayı sattım gibi birşey. kısmetse bir dahakine.
hadi ya polat abı ayvayı yedık yane :D:D:D
kısmet ınsallahh hayırlısı olsun :D:D

ben bu gün sanayide elektrikçi bir arkadaş var ona sordum yaparız dedi ama çok uğraşırız araban kalır 1-2 gün dedi tırsdım açıkcası o kadar büyük bir olaysa gerek yok elimize kramp girmedi :)

Geri