otokuaför sektöründeki hatalar

bundan sonra sonaxa gitmem artık allah bütün ordaki işçilerin bin belasını versin olay yerindeki video izledim adam bütün çalışanlarını topluyor tek kişiye 20 kişi erkek olmadığı nerden belli işte ömür boyu hapiste yatarda aklı başına gelir inşallah geberir gider hapishanede

Moderatör tarafında düzenlendi:
1- Bu olayda Sonax firmasının kendini savunması bile yanlış. Vatandaş firmanın büyüklüğüne güvenip hizmet almak için o firmayı tercih ediyorsa, firma da taşın altına elini sokacak. Hiç kıvırmasın. Firmanın sahibi de adalet önünde hesap vermelidir. İşçilerine sahip çıkamayan bir firma olamaz. Ucuz işçi buldum diye eminim ki işçilerin güvenlik soruşturmasını dahi yaptırmamıştır. Adama sorarlar, o silahın orada ne işi var, bu kişiler orada ne amaçla çalışıyorlar, boya koruma yapıyorlarsa bunu silah gölgesinde mi yapıyorlar. Demek ki yapılan işlemi beğenmezsek burnumuza silah dayayabilecek zihniyette olan bir firma. (Bu adamın lokantasına da gidilmez)
2- Tek başına hiç bir işe yaramayan, kendi gölgesinden bile korkarak bacakları titreyen, sonuçta insan bile olamayan bu yaratık eğer mert bir erkek olsaydı, bir gencin yanında kız arkadaşı, ailesi, çocuğu varsa yüzde yüz haklı bile olsa özür dileyip çeker giderdi. Ne kadar kansız olduğu ortadaki böyle bir olaya neden olmuş.
3- Bu tür olaylara karışan it sürüleri, olayın katili ile aynı şartlarda yargılanıp aynı cezayı almadıkca bu tür gruplaşmaların önüne geçilmez. İnsan hakları diye CMUK çıkarıldı, cezalar hafifletildi. Bunun neticesinde namuslu dürüst insanların yaşam alanları daraltılarak suç işlemeye meyilli, sabıkalı kişilerin yaşam alanları genişletildi. İnsan haklarının insanlar için olduğu unutuldu. Bu tür haberleri duyunca içinden keşke şeriat ceza kuralları uygulansa diyorum.

Sonuç olarak 3-5 zibidi yüzünden genç bir fidan daha kaybettik. Ailesinin başı sağolsun, Allah sabırlar versin.

Olay sahilyolu Sonax'ta yaşandı bilmeyenler için..Sonax ne kadar inkar etse,mırın kırın etse de videoda herşey görünüyor.Sanırım sonunda bayiliğini almışlar oranın...6.mail atışım sonax'a,hergün yüzlerce mail atılıyormuş şikayet...Sonunda dayanamayıp Sonax GmBH'ye attım...

Sonax,özür dileyip teselli edeceğine,hala orayı savunuyor,yok olay orda olmadı vs....Bir daha aracımı ne sonaxta yıkatırım,ne de sonax marka ürün alırım...Elinde silahı olan,magandalar Sonax için bayilik alabiliyorsa yazıklar olsun böyle firmaya.
yazik olmus gencecik delikanliya.hadi o zaman bencillik yapmayalim sonax hayir diyelim baska yermi yok..

Geri