otokuaför sektöründeki hatalar

Adamın ifadesini okudum.büyük ihtimalle iyi bir avkatın verdiği tavsiye üzerine konuşmuş o şekilde.yada avkat yazdırmıştır.olaya kaza süsü verilecek.ve öyle sanıldığı gibi bir ceza almayacak.ve birkez daha rezil hukuk sistemimiz dürüst ve düzgün insanları kahredecek.

tahminimce bulundurma ruhsatlı tabancası vardır.ifadesinde elinde sivri bişey vardı bıçak gibi demiş.karnıma salladı bende korkutmak için silahı gösterdim sonra arbede sırasında kendiliğinden patladı demiş.

gerisini düşünün artık 2 ay yatar çıkar nefsi müdafadan.çünkü olay birde adamın mekanında geçiyo:S

para her kapıyı açar diyorlar ya ondan yani

trafikte en çok dikkat ettiğim şey hiç bir sürücüyle göz göze gelmemektir. canımızı sokakta bulmadık neticesinde.....

ALLAH bi milyon kere belasını versin o heriflerinde onlara yardım eden haysiyetsiz itlerininde ...

bahadır olum kafayı mı yedin sen nasıl bir cevap yazmışsın erkeklik silahla olmaz bilekle olur !!!

ALLAH bi milyon kere belasını versin o heriflerinde onlara yardım eden haysiyetsiz itlerininde ...
evet it sürüsü gibi tek bir kişiye saldırmışlar,üstelik yanında bayan varken ortalıkta da delikanlıyım diye gezer bu haysiyetsizler

Opelim.net olarak biz niye duruyoruz.
Ben biraz once E-maili mi yazdim...

bende yazdım erden arkadaşım 2 gün oldu ben yazalı :( böyle adamlar oldukça bu ülkede ve kimse onlara sesini yükseltmedikçe bu olaylar dahada artacak çünkü :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

cengiz abi bunlar delikanlıysa bizler erkek değiliz ya o kadar söyliyim sana bunlar tek başına tek bir işi becerememiş hayat boyu haysiyetsizce yaşamış vede öyle ölecek adamlar

Maltepe Sahil Küçükyalı Sonax PROTESTOSU

Olayi bilmiyen arkadaslar icin : Maltepe'de "yol verme" tartışmasında kurşunlanarak öldürülen üniversite öğrencisi Hakan Eron'un cenazesi, toprağa verilmek üzere Yalova Çınarcık'a gönderildi. Olaydan sonra gözaltına alınan iki kişinin sorgusu sürerken Eron'a ateş ettiği öne sürülen ve olaydan sonra kaçan Sami Ayçiçek polise teslim oldu.

Bu olayı gerçekleştirip bu gencecik arkadasimizi olduren kisi Maltepe Sahil Kucukyali Sonaxin sahibi ve ustteki restaurantta bu kisiye ait. Boyle insanlarla ne is yapalim , ne de dukkanlarina herhangi bir sebeple olursa olsun gidelim. Kisacasi bu sonax bayisini ve restauranini protesto edelim.

Gitmiyelim , akrabalarimizi , arkadaslarimizi goturtmeyelim. Her seferde her yerde de dile getirelimki yapacagimiz protesto amacina ulasmis olsun.

Yapacaklarimiz Hakan kardesimizi geri getirmiyecektir ama en azindan bu insanlara ekmekte yedirmiyecektir.

İstanbul'da bu bayide müşteri sıfatında yararlananlar var ise yada bilmeyipte oraya gidenler forumumuzda varsa bilgilendirelim.
Boykot ve protesto edelim.
Bir insanın kıro takımının yaptığı bu pislik davranışlar er geç cezasını bulmasını diliyoruz.

Geri