Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vallahi kardeşim haklısın ben bu yaşıma geldim yanında bayan olanla,yaşça benden büyük olanla haklı da olsam ne tartışmaya girdim,ne kavga etim bunlarcengiz abi bunlar delikanlıysa bizler erkek değiliz ya o kadar söyliyim sana bunlar tek başına tek bir işi becerememiş hayat boyu haysiyetsizce yaşamış vede öyle ölecek adamlar
vallahi kardeşim haklısın ben bu yaşıma geldim yanında bayan olanla,yaşça benden büyük olanla haklı da olsam ne tartışmaya girdim,ne kavga etim bunlar
meydanı boş bulan,mafya özentileri,eğitimsiz,kültürsüz,insan sevgisinden ve saygısından yoksun yaratıklar,bunlar bu hayata geliş gayesini bile idrak edememiş zavallılar... maalesef bunlar adamına denk gelmıyor ki şöyle analarından doğduklarına pişman olsunlar ama o zaman da ben ettim sen etme derler,elleri ayaklarına dolaşır çektikleri silahın tetiğini düşürmeye ne takatları,ne cesaretler kalır korkularından neyse ALLAH ölen çoçuğa rahmet eylesin,ailesine sabır versin, keşke uymasaymış bu şerefsizlere keşke...