otokuaför sektöründeki hatalar

diğer konuyla birleştirilip bu başlık altında toplanmasını talep edyorum

cengiz abi bunlar delikanlıysa bizler erkek değiliz ya o kadar söyliyim sana bunlar tek başına tek bir işi becerememiş hayat boyu haysiyetsizce yaşamış vede öyle ölecek adamlar
vallahi kardeşim haklısın ben bu yaşıma geldim yanında bayan olanla,yaşça benden büyük olanla haklı da olsam ne tartışmaya girdim,ne kavga etim bunlar
meydanı boş bulan,mafya özentileri,eğitimsiz,kültürsüz,insan sevgisinden ve saygısından yoksun yaratıklar,bunlar bu hayata geliş gayesini bile idrak edememiş zavallılar... maalesef bunlar adamına denk gelmıyor ki şöyle analarından doğduklarına pişman olsunlar ama o zaman da ben ettim sen etme derler,elleri ayaklarına dolaşır çektikleri silahın tetiğini düşürmeye ne takatları,ne cesaretler kalır korkularından neyse ALLAH ölen çoçuğa rahmet eylesin,ailesine sabır versin, keşke uymasaymış bu şerefsizlere keşke...

konunun başlığını Maltepe Sahil Küçükyalı Sonax PROTESTOSU olarak değişebilirmiyiz lütfen ...

C.C
vallahi kardeşim haklısın ben bu yaşıma geldim yanında bayan olanla,yaşça benden büyük olanla haklı da olsam ne tartışmaya girdim,ne kavga etim bunlar
meydanı boş bulan,mafya özentileri,eğitimsiz,kültürsüz,insan sevgisinden ve saygısından yoksun yaratıklar,bunlar bu hayata geliş gayesini bile idrak edememiş zavallılar... maalesef bunlar adamına denk gelmıyor ki şöyle analarından doğduklarına pişman olsunlar ama o zaman da ben ettim sen etme derler,elleri ayaklarına dolaşır çektikleri silahın tetiğini düşürmeye ne takatları,ne cesaretler kalır korkularından neyse ALLAH ölen çoçuğa rahmet eylesin,ailesine sabır versin, keşke uymasaymış bu şerefsizlere keşke...

+ 1923
Aynen abicim benmde son yapıcağım şey yanında bayan olan biriyle tartışmaya girmektir. Bu adamlar (adam değil hayvan)
Keşke uymasaymış keşke :( ALLAH tekrar rahment eylesin :(

değişbilir problem değil tabii

bunlar yıkamacı adı altında serserilik yapan 3-5 kişi her ilde mevcutlar kendilerini bi b.k sanıyorlar halbuki beş para etmez kalitesiz ipsiz sapsız adamlar bunlara heryerde rastlamak mümkün yazıklar olsun diyorum sadece umarım başlarınada en acı ölümler gelir.şiddetle kınıyorum...

bu kadar seçme davranıyorlar normalde nasıl bulmuşlar o insanları anlamıyorum

yok be adaşım sonax ta suçlu parayı bastırana bide yeri güzel olana veriyorlar çok acı ama hem otoparkçıların hemde yıkamacıların çoğu mafya kılıklı (daha doğrusu kılıksız) serseriler ...

o çocuğun anasına babasına evlat acısı çektirdiler ya çocuklarından çıkıcak onların dünyanın kanunu bu :( yazık çoluk çocuklarına diyelim ...

Hemen yanı başım da gerçekleşen bir olay gerçekten bizleri çok üzdü :( Allah yakınlarına ailesine sabır versin diyebiliyorum sadece...Sahildeki sonax açıldığı günden beri hiç sevmemiştim zaten işletmecileri böle değişik bi insandılar kaldıki gencecik biri hayatını neredeyse bir hiç uğruna kaybetti...

Geri