orjinal teybi söküp sony nasıl takılır

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sony cd-x 3350 teybim var .. vectranın orjinal teybini söküp bunu ben takabilirmiyim.. soketleri aynımıdır.. yoksa soketler farklımıdır

hayırlı olsun,evet takabilirsin İSO soketli zaten aldıgın teyp basit bi islem

Orjinal teybin arkasında 3 sıra soketten oluşan bi grup göreceksin.

En alt sıra POWER girişleri
Ortadaki sıra HP çıkışları ( Hoparlöleri bu kablolara baglayacaksın ) İlerde tekrar kullanım için orjinal soketleri çıkarma kabloları kesmeden uygun bi yerden soyarak bagla bence.
En üst sıra ( Direksiyon kumanda kontrol söketi.)

1058_1.JPG

Son düzenleme:
sıraya gerek yok bi soketi diğer soketin yerine geçiremiyosun yuvaları uyumlu değil yani bunun içinde yanış yapma gibi bi olasılığın yok.bağlama konusunda sony lerin genelinde İSO olarak bilinen soket cıkıyo, yani senin aracınla sony de cıkan soketler birbirine uyumlu direk hazır takıyosun eger yoksa 2 tane İSO soket temin edip aracında sıyırma ve kesme yapmadan bağlayabilirsin....tecrüben yoksa renkleri karsı taraftaki aynı reklere bağla sonra at bi cd keyfine bak:)

Orjinal teybin arkasında 3 sıra soketten oluşan bi grup göreceksin.

En alt sıra POWER girişleri
Ortadaki sıra HP çıkışları ( Hoparlöleri bu kablolara baglayacaksın ) İlerde tekrar kullanım için orjinal soketleri çıkarma kabloları kesmeden uygun bi yerden soyarak bagla bence.
En üst sıra ( Direksiyon kumanda kontrol söketi.)

1058_1.JPG

tesekkürler... söküp bilgi verecem insallah beceririm

sıraya gerek yok bi soketi diğer soketin yerine geçiremiyosun yuvaları uyumlu değil yani bunun içinde yanış yapma gibi bi olasılığın yok.bağlama konusunda sony lerin genelinde İSO olarak bilinen soket cıkıyo, yani senin aracınla sony de cıkan soketler birbirine uyumlu direk hazır takıyosun eger yoksa 2 tane İSO soket temin edip aracında sıyırma ve kesme yapmadan bağlayabilirsin....tecrüben yoksa renkleri karsı taraftaki aynı reklere bağla sonra at bi cd keyfine bak:)

tesekkürler söküp deneyecegim..kutudan 1 tane soket cıkmıstı(..doganı satarken kıyamadım teyibe söktüm.. 450 milyona almıstım 2005 te...) dedğim gibi tek soket cıkmıstı içinden 1 tane dahamı almam gerek...

soketler aynıdır orjinal teyiple o soketi sony e takarsın tamamdır

teybi sökmek için gerekli tornovidanın adı nedir...

kanca, ama arama gerek yok oraya girecek kalınlıkta şiş veya benzeri çelik demir ves bi cubugu 'U' şeklinde bükerek cıkartabilirsin

Son düzenleme:
Geri