teşekkür ederim çetin. 3 nolu linkteki resimden herşey anlaşılıyor. bi deneyelim bakalım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla orjinal jantları siyaha boyatmayı bende cok istiyodum hatta bi ara araştırmıştım bile..Jantlara fosfat kaplatmayı hiç düşündünüz mü??Ben fısfıs boyanın akacağını düsünüyorum diğer türlü daha ii olabilir??
evet sprey boya silah boyası ustunede 2 kat sprey verniklerden atıyosun muthiş oluyor
Çetin sana nacizane bir fikir vereyim,jantları tam siyaha deilde koyu fümeye boya yada boyattır,göbeksiz kullan ve bijonları koyu kırmızıya boya, jantın çevresinede kontrast için kırmızı şerit tak.Fena olur benden sölemesi.Hatta bu beyaz-siyah-kırmızı bütünlüğünü aracının dışındada kullanabilirsin.Siyah stop ve far ve kırmızı kaliper, Opel logoso veya sticker gibi....
fosfat mı ? nasıl yani .. evet spray boya akabilir ama belkide denemek icin spray boya daha bir dogru karar şu aşamada.. zaten yakışırsa direk fırın boya yoluna gideriz belki.